Congres PSD. ANGI ȘERBAN, ALEXANDRU SOCOL și FLORIN BĂDIȚĂ, băgați ÎN DUBĂ

Angi Șerban, Alexandru Socol și Florin Bădiță, trei dintre oamenii de la "Corupția Ucide", au fost urcați în dubă de către jandarmi în fața Sălii Palatului unde avea loc Congresul PSD.

Nu se știe exact motivul pentru care au fost ridicați.

"Nu au fost violenți, au fost trei persoane care au scandat la portavoce. Ei scandau împotriva PSD", a spus unul dintre protestatari.

Aproximativ 30 de protestatari, unii înfăşuraţi în steaguri tricolore şi cu pancarte, au rămas în continuare pe trotuarul aflat peste drum de intrarea în Sala Palatului, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de social-democraţi. Manifestanţii scandează lozinci precum: PSD - ciuma roşie sau Jos comuniştii. În legătură cu incidentul de la Sala Palatului, Jandarmeria a precizat că trei persoane au fost conduse la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru luarea măsurilor legale.

(w670)

(Alexandru Socol)

Corupția Ucide anunțase un eveniment la Sala Palatului chiar în ziua Congresului PSD.

"În data de 10 Martie, vom avea ocazia să-i privim în ochi pe cei care ne-au minţit de aproape 3 decenii şi care mai bine de un an de zile încearcă să salveze membrii partidului de închisoare, decapitând Justiţia", scriu organizatorii evenimentului.

Flashmob-ul intitulat simbolic "Congresul Extraordinar al Corupţilor din România: Partidul Simulăm Democraţia" va avea loc la Sala Palatului, în data de 10 martie, la ora 11:00, şi va consta din două părţi.

Vor fi două acţiuni:

1. La ora 10.30 vom face o acţiune tip #VăVedem îi vom aştepta la intrarea în Sala Palatului cu pancarte pe care vor fi scrise minciunile pe care le-au spus atât în campania electorală cât şi în peste un an de guvernare. O să fie un protest mut, asemănător cu acţiunea celor de la VăVedem din Sibiu.

2. După flashmob-ul #VăVedem - până când se va termina congresul îi vom fluiera, huidui şi vom aduce la noi găleţi pline cu alimente de bază, care urmează să treacă printr-o nouă scumpire (lapte, ouă, ulei, faină, mălai, roşii, pâine, carne etc.).

[citeste si]

*Toate produsele vor fi donate unor nevoiaşi

Astfel le vom atrage atenţia că nivelul de trai din România este din ce în ce mai scăzut, că sunt incompetenţi şi că tot noi, cetăţenii de rând, ne-am săturat să fim furaţi şi că suntem sătui să ne risipească banii. Salariile nu au fost mărite după modificările codului fiscal. Corupţia şi inflaţia din România au ajuns la cote istorice, la fel şi cursul valutar ( valoarea unui euro se apropie de 4.7 lei ).

Sunt anunţate creşteri semnificative în perioada imediat următoare la alimentele de bază. Creşteri care se datorează scumpirii carburanţilor, a instabilităţii economice, a incompetenţei şi eşecurilor guvernamentale ale PSD. (Probabil că suntem singura ţară din lume care a schimbat trei guverne în decursul unui an)", se anunţă pe pagina de Facebook a evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel