Codrin Ștefănescu, reacție imediată după mesajul lui Ciutacu

Rodica Mitu / 12 mai 2018 / 10:45 Salveaza PDF Comentarii
Codrin Ștefănescu, reacție imediată după mesajul lui Ciutacu
Codrin Ștefănescu, reacție imediată după mesajul lui Ciutacu

Codrin Ștefănescu cere ajutorul prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

Codrin Ștefănescu a distribuit mesajul publicat de jurnalistul Victor Ciutacu, care face un apel pentru a salva viața unui copil. "Vă cerem ajutorul ptr acest copil! Ajutați-l!", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Mesajul lui Ciutacu

"Cei care mă cunosc știu foarte bine că ies rar și bine în față la acțiuni umanitare. Și că, de o bună bucată de vreme, mă abțin. Dar acum vă prezint excepția care confirmă regula. Pe scurt, pe 15 mai e ziua mea. Pe care vreau să o fac cadou. Lui Sebastian, care are 11 ani, cancer, vrea întâi să se facă bine și, după aia, fotbalist." a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook.

Acesta a continuat: "Voi mă puteți ajuta în această acțiune. Dacă dați măcar doi bani pe mine și vreți să mă urați, donați-i banii ăia doi copilului. Da, îmi donez aniversarea! Pentru că vreau și pentru că pot. Vă las mai jos conturile, apreciez orice efort faceți și, dacă nu țineți neapărat la discreție, mi-ar plăcea să-mi și trimiteți, prin mesaje private, dovezi electronice ale efortului vostru umanitar. Pe discreția mea ulterioară puteți conta fără nici un fel de problemă.

VEZI ȘI Ciutacu își donează ziua de naștere pentru a salva viața unui copil de 11 ani

RO40BTRLEURCRT0435839601 - cont euro (Duţă Gheorghe Cosmin)
RO90BTRLRONCRT0435839601 - cont lei (Duţă Gheorghe Cosmin)
SWIFT BTRLRO22 - pentru cei din străinătate
http://paypal.me/CosminDuta

Prima operație a durat peste 20 de ore și semnele sunt încurajatoare. Dar bătălia pentru viață continuă. Și e foarte costisitoare.

Eu n-am nevoie de nimic. Am o familie, am o carieră, am prieteni puțini și buni, am ce pune pe masă. Sebastian are nevoie de o viață. Pe care i-o putem oferi împreună. La debutul ca fotbalist, va purta tricoul original al lui Mihai Neșu; semnat de el și făcut cadou de mine. Care-l așteaptă la mine în birou...

[citeste si]

P.S. E printre rarele dăți când vă invit și vă incit la share. Anunțul va fi repostat zilnic până pe 16 mai".


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22