C.P Tăriceanu: PNL-ul, într-un ridicol observat de toată lumea

Co-preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a susţinut, vineri, la Constanţa, că 'spectacolul' dat de PNL prin schimbarea în mod repetat a candidatului pentru Primăria Bucureşti a pus respectivul partid într-o situaţie ridicolă.

'La Constanţa nu cred că sunteţi indiferenţi la ceea ce se întâmplă pe scena politică naţională, iar spectacolul care a fost de peste două luni de zile dat de PNL, cu acest şir nesfârşit de candidaţi anunţaţi, după aceea retraşi, a dus PNL-ul într-un ridicol pe care toată lumea îl observă.

E o problemă serioasă la nivelul leadership-ului PNL-ului, care nu este capabil să selecteze în mod corect oamenii care să reprezinte partidul. Au fost nevoiţi să facă tot felul de transplanturi cu persoane din afară, care vedeţi cât de contestate au fost, pentru că aceste alegeri nu au fost rodul unei analize profunde, unei selecţii şi eu cred că în bună parte această situaţie se datorează şi temerii liderilor actuali ai PNL-ului de a nu avea în viitor concurenţă', a afirmat Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel