Bush şi-a anulat discursul la o conferinţă pentru că şi Assange era invitat

bush
bush

Fostul preşedinte american George W. Bush şi-a anulat discursul pe care urma să îl susţină la o conferinţă în Denver, în Colorado, deoarece fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, urma să participe, de asemenea, prin satelit, a anunţat vineri biroul de presă al acestuia.

"Fostul preşedinte nu are niciun chef să participe la un forum cu un bărbat care a adus atingere intereselor Statelor Unite în mod voluntar şi în repetate rânduri", a anunţat într-un comunicat purtătorul de cuvânt al lui Bush, David Sherzer, citat de Mediafax.

Bush a acceptat în urmă cu şase luni o invitaţie de a rosti un discurs în faţa Asociaţiei tinerilor preşedinţie (YPO), o organizaţie de tineri directori de firme care se reuneşte în conferinţă la Denver.

"În această săptămână, când a aflat că Julian Assange a fost invitat recent pentru a vorbi la acelaşi summit, preşedintele Bush a decis să îşi anuleze intervenţia", a explicat Sherzer.

La rândul său, preşedintele YPO International, Jill Belconis, a declarat într-un comunicat, vineri, că organizaţia "regretă că membrii (săi) nu îl vor putea asculta pe preşedintele Bush". "Sperăm că va participa la o altă conferinţă YPO pe viitor", a adăugat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel