Bill Cosby, condamnare grea în Pennsylvania

Bill Cosby a primit o lovitură grea din partea instanței.

Actorul american Bill Cosby a fost condamnat marţi de un judecător din Pennsylvania (nord-estul SUA) la o pedeapsă între trei şi zece ani de închisoare pentru agresiune sexuală, transmite AFP.

La pronunţarea pedepsei, care va trebui executată în izolare, actorul de 81 de ani, găsit vinovat de un juriu în aprilie, nu a reacţionat.

Bill Cosby va putea formula o cerere de eliberare condiţionată după cel puţin trei ani de detenţie, solicitare ce va fi examinată de o comisie specială.

Cerere pentru executarea condamnării la domiciliu

Imediat după anunţarea condamnării. principalul avocat al lui Cosby a indicat că va face apel şi a cerut ca, în aşteptarea recursului, clientul său să fie lăsat în libertate sub cauţiune.

Judecătorul nu s-a pronunţat imediat asupra acestui punct, dar s-a arătat surprins de cerere, remarcă AFP, care adaugă că acesta s-a retras pentru a o analiza.

Înaintea pronunţării sentinţei, apărarea depusese deja o cerere ca Bill Cosby să poată efectua condamnarea la domiciliu, ministerul public răspunzând că acesta nu se află în situaţia să i se poată permite o astfel de formă de executare a pedepsei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel