Bianca Drăgușanu, surprinsă fără sutinen în toaleta bărbaților cu un englez

bianca-dragusanu
bianca-dragusanu

Pentru Bianca Drăgușanu ziua de marți a fost una plină de ghinioane. Mai întâi i s-a rupt rochia pe scena evenimentului Premiile TVMania, după care şi-a pus bluza pe dos pentru întâlnirea cu Adrian Cristea, care o aştepta la un local, iar în momentul în care a intenţionat să remedieze greşeala, a nimerit în toaleta bărbaţilor.

Fosta blondă a lui Bote, actuala iubită a lui Adrian Cristea, a fost urmărită de ghinioane în lanţ marţi, ultima întâmplare făcând-o să roșească de rușine. Bianca s-a plâns unei prietene că, din graba de a ajunge la un local din Herăstrău, unde era așteptată de jucătorul Petrolului, vedeta a ieşit din casă cu bluza pusă pe dos, potrivit libertatea.ro.

Superstiţioasă din fire, dar mai ales că lumea se uita ciudat la ea, Bianca a fugit de la masă direct la toaletă, pentru a repara gafa:

„Nu m-am uitat la ce scrie pe uşă, aşa că am intrat la WC-ul pentru bărbaţi. Cum nu era nimeni acolo, nici că mi-am dat seama. Însă, exact când am rămas fără bluză, a apărut un tip care rămăsese cu ochii la sânii mei, căci nu aveam sutien. Am început să ţip, aşa că bărbatul a ieşit speriat, cerându- şi scuze în limba engleză”, s-a confesat ea amicei.

În altă ordine de idei, Bianca abia aşteaptă Sărbătorile de iarnă, pe care le va petrece în „deplasare”, alături de iubitul ei. De Crăciun, are programate trei zile la Iaşi, unde mama-soacră o va aştepta cu pui fiert şi cu legume, căci Bianca nu vrea să dea iama în sarmale. De la Iaşi, cei doi îndrăgostiţi se vor îndrepta spre Petroşani, pentru a-i vizita şi părinţii acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel