Urmărește emisiunea live


Bărbatul care a hărţuit-o pe Emma Răducanu şi-a aflat pedeapsa.

Foto: Instagram @emmaraducanu
Foto: Instagram @emmaraducanu

Amrit Magar, bărbatul care a hărţuit-o pe Emma Răducanu, şi-a primit sentinţa de la justiţia britanică. 

Emma Răducanu, campioana en-titre de la US Open, spune că nu se mai simte în siguranţă în propria casă, după ce un bărbat, fost curier la Amazon, a venit de trei ori la adresă, a furat un pantof şi i-a lăsat şi un bilet în care i-a scris "meriţi să fii iubită". 

Jucătoarea britanică de origine română a spus poliţiei din Marea Britanie că "mă uit constant peste umăr", după ce hărţuitorul a venit de mai multe ori la adresa sa. Acesta i-a lăsat bileţele, flori şi chiar decoraţiuni de Crăciun. 

Bărbatul se numeşte Amrit Magar, are 35 de ani, şi a ajuns la adresa sportivei întrebând locuitorii din suburbiile Londrei pentru indicaţii. În una dintre vizite, spune Emma Răducanu, bărbatul i-a lăsat şi o hartă cu traseul de 35 km pe care l-a parcurs pentru a ajunge la ea. La ultima vizită, care a avut loc pe 4 decembrie, Magar chiar a decorat un copac din faţa casei Emmei Răducanu cu lumini de Crăciun, înainte de a fura un pantof de-al tatălui sportivei chiar de pe verandă. 

Tatăl sportivei, însă, şi-a dat seama că nu e prima dată când bărbatul vine la adresă, aşa că l-a urmărit şi a anunţat Poliţia. Când a fost arestat, Magar avea în geantă pantoful furat, despre care a spus că "era un suvenir". Bărbatul a fost arestat şi găsit vinovat pentru hărţuire. El îşi va afla sentinţa luna viitoare. 

Cu toate astea, Emma Răducanu spune că îi este frică să mai meargă singură pe stradă. 

"De când s-a întâmplat, sunt terifiată. Mi-e frică să mai ies din casă, mai ales dacă ies singură. Mă simt de parcă mi-ar fi fost furată libertatea. Nu mă mai simt sigură în casa mea. Vrea să mă mut într-o casă nouă, cu un nivel de securitate mai bun, pentru că îmi fac griji că ar putea să se întoarcă, acum că ştie unde locuiesc", a declarat Emma Răducanu, conform Daily Mail

Amrit Magar şi-a aflat pedeapsa 

 

Tribunalul din Londra i-a înmânat lui Magar un ordin de restricție pe o perioadă de cinci ani care îi interzice bărbatului să o contacteze pe Emma Răducanu sau pe familia acesteia și să se apropie la mai puțin de o milă de sportivă. În plus, Magar nu poate fi prezent la nici un eveniment sportiv la care Emma Răducanu participă.

În plus, autoritățile l-au condamnat pe Magar la 18 luni de muncă în folosul comunității, adică 200 de ore de muncă neplătită. Timp de opt săptămâni, bărbatul nu va avea voie să părăsească locuință între orele 21:00 și 06:00, fiind monitorizat cu un dispozitiv electronic, scrie Digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel