Atanasiu (PNL): 'Guvernul zero', creştere economică față de 'guvernul Ponta'

Senatorul Teodor Atanasiu, prim-vicepreşedintele PNL, a spus, la Buzău, că după un an de guvernare, acest 'guvern zero' denumit astfel de PSD are o creştere economică de două ori mai mare decât 'marele guvern Ponta'.

'Acest guvern, care după unii a condus foarte prost, a fost de două ori mai bun decât guvernul Ponta. Dar cum poate fi caracterizat guvernul Ponta care a avut o creştere de două ori mai mică decât guvernul care nu a făcut nimic?', a întrebat retoric senatorul Atanasiu.

Potrivit prim-vicepreşedintelui PNL, 'marele guvern Ponta se poate lăuda cu marea revoluţie în finanţe, impozitarea bacşişului chelnerilor'.

'Guvernul Ponta a avut un ministru de finanţe, senatorul Eugen Teodorovici, care a preluat România cu 40 la sută economie gri şi a lăsat-o tot cu 40 la sută economie gri. Acest rezultat arată că nu s-a bătut deloc cu corupţia, iar salvarea găsită pentru finanţele româneşti datorită economiei gri la nivelul cel mai ridicat din Europa, marea revoluţie în finanţe a senatorului Teodorovici şi a guvernului Ponta, a fost impozitarea bacşişului chelnerilor', a susţinut senatorul PNL, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel