Atac terorist în orașul israelian Elad. Cei doi teroriști au fost arestați - VIDEO

Atac terorist în orașul israelian Elad. Cei doi teroriști au fost arestați / Foto: Captură video Youtube
Atac terorist în orașul israelian Elad. Cei doi teroriști au fost arestați / Foto: Captură video Youtube

Cei doi suspecţi palestinieni în atentatul din Elad au fost arestați.

Cei doi suspecţi palestinieni în atentatul comis joia trecută în Elad, centrul Israelului, soldat cu moartea a trei israelieni, au fost arestaţi astăzi, a anunţat poliţia, relatează Agerpres, citând AFP.

Cei doi terorişti care au ucis trei civili israelieni în atacul mortal comis în oraşul Elad au fost arestaţi, au indicat într-un comunicat comun poliţia, armata israeliană şi Shin Bet, serviciile de securitate internă israeliene.

Cei doi suspecţi, identificaţi de poliţia israeliană ca fiind Assaad Youssef Al-Rifai, 19 ani, şi Sobhi Imed Abou Choukeir, 20 de ani, erau urmăriţi de joi seară. Ei au fost găsiţi în apropierea oraşului Elad, se arată în comunicat.

Reamintim că trei persoane au fost ucise joia trecută într-un atac la Elad, un oraş cu populaţie formată majoritar din evrei ultraortodocşi situat în centrul Israelului, în timp ce această ţară aniversează 74 de ani de la crearea statului evreu. Presa israeliană a relatat că doi atacatori, înarmați cu cuțite, topoare sau ambele, au vizat trecătorii dintr-un parc. Un medic voluntar a declarat că "incidentul va rămâne adânc întipărit în inima mea".

Detalii despre cei doi teroriști

La fel ca și în cazul atacurilor din Bnei Brak și Tel Aviv, cei doi teroriști palestinieni erau rezidenți ilegali în oraș, angajați ai unei întreprinderi locale și, prin urmare, cunoșteau orașul și erau familiarizați cu geografia acestuia. Teroriștii nu erau afiliați la nicio grupare teroristă cunoscută și nu aveau antecedente de infracțiuni de securitate.

Elad, un oraș cu aproximativ 50.000 de locuitori, este situat la mică distanță la vest de bariera de securitate din Cisiordania, care a fost frecvent încălcată de teroriști care au comis atacuri.

Prim-ministrul Bennett a declarat că "Dușmanii noștri au trecut la o serie de crime împotriva evreilor oriunde s-ar afla. Scopul lor este de a ne frânge spiritul, dar vor eșua. Vom pune mâna pe teroriști și pe filialele care îi susțin și vor plăti prețul. Transmit cele mai profunde condoleanțe familiilor celor uciși". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel