Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, PRIMUL MESAJ după arestarea ministrului

Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea, a transmis un mesaj după ce aceasta a fost arestată pe stradă în Costa Rica.

”Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare.

Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat... sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are are cea mai mare nevoie de ea.

Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra.

PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei”, a fost mesajul lui Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea.

Arest preventiv pentru două luni

Şeful biroului Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla, a anunţat joi că Elena Udrea şi Alina Bica se află în acest moment în arest preventiv pentru două luni în centrul penal Vilma Curling în aşteptarea procesului de extrădare.

"De obicei, odată ce efectuăm arestarea, guvernul care o cere are două luni la dispoziţie pentru a finaliza toate formalităţile necesare. Totuşi, cele două persoane reţinute au dreptul să facă recurs pentru ca procesul să nu fie dus până la capăt", a declarat Chinchilla, într-o conferinţă de presă difuzată pe canalul Agenţiei de Investigaţii Judiciare din Costa Rica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel