Alex Coita a reacționat după declarațiile lui Mircea Coșea privind Platforma Social Liberală

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a transmis, miercuri, un mesaj după declarațiile lui Mircea Coșea privind Platforma Social Liberală.

„Sunt onorat de aprecierile domnului profesor Mircea Coșea. Într-adevăr, Platforma Social Liberală își propune să formuleze primul proiect de țară pentru România de după aderarea la Uniunea Europeană”, a scris, miercuri, Alex Coita pe contul său de Facebook, publicând ulterior ce a zis Coșea:

„Am placerea in acest sens sa consemnez o opinie ce merita o mult mai mare atentie decat cea care i s-a acordat pana acum. Ma refer la opiniile exprimate in Platforma Social Liberala fondata de catre Alex Coita si Ilan Laufer.

Marturisesc ca m-a bucurat aparitia acestei platforme pe care o asteptam de mai mult timp pentru ca, din punctul meu de vedere, poate reprezenta o schimbare importanta a calitatii vietii politice romanesti, deoarece este semnalul intrarii in politica a unor tineri inteligenti, bine educati si cunoscatori ai Occidentului, apti prin echilibrul de care dau dovada sa contribuie la pacificarea politica a Romaniei.

S-ar putea ca Platforma sa aiba succes, mai ales prin aportul si sustinerea electoratului intelectual tanar, mai mult sau mai putin occidentalizat.

Este o declaratie care, pentru prima data dupa aderarea din 2007, schiteaza un orizont de referinta intr-o eventuala strategie a parcursului Romaniei in urmatoarea decada a apartenentei sale la UE."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel