Alegeri Primărie Craiova. Oprea: S-a băgat FRICA în oameni

Primăria Craiova
Primăria Craiova

Senatorul Mario Ovidiu Oprea, liderului Grupului PNL din Senat şi candidatul partidului la funcţia de primar al Craiovei la alegerile parţiale, a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul la vot, că a votat pentru "o administraţie la vedere" şi pentru "un nou avatar" al oraşului. 

"Am votat pentru o administraţie la vedere. Pentru o echipă de conducere care nu bagă frica în oamenii nemulţumiţi. Am votat pentru regenerarea urbană, semnal dat de tineri şi pentru repornirea motorului economic în Craiova. Am votat pentru a face drumuri, nu pentru a săpa gropi şi pentru a da restart unui oraş bântuit de comploturi politice anti-cetăţean şi incompetenţă", a declarat Mario Ovidiu Oprea, scrie Agerpres.

Candidatul PNL la funcţia de primar al Craiovei a mai spus că a votat, de asemenea, pentru "un nou avatar al Craiovei". 

"Am votat pentru un nou avatar al Craiovei şi cu gândul la toţi cei care au nevoie de mine. Cred în ceea ce am demonstrat şi am convingerea că nu sunt singurul. E momentul să facem să conteze", a mai spus Mario Ovidiu Oprea, care a votat la una din secţiile amenajate în incinta Liceului CFR din Craiova. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel