Tăriceanu, candidatură la prezidenţiale. ALDE Cluj, mesaj pentru liderul ALDE

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu

Delegaţia Permanentă Teritorială a ALDE Cluj, întrunită în data de 17.06.2019, a adoptat cu unanimitate de voturi Rezoluția de susținere a candidaturii președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu pentru funcția de președinte al României.

"Reprezentanții ALDE Cluj și-au exprimat dorința de a susține un viitor președinte capabil să îi unească pe români, un președinte cu adevărat european, care să facă față noilor provocări și presiuni internaționale și situației interne, din ce în ce mai inflamate.

ALDE Cluj consideră că România are nevoie de un președinte care să își cunoască și să își asume rolul constituțional de moderator, de apărător al intereselor, drepturilor și libertăților cetățenilor țării sale. Această persoană este Călin Popescu-Tăriceanu, președintele ALDE, căruia membrii ALDE Cluj i-au cerut să își anunțe cât mai repede intenția de a candida și să inițieze toate demersurile politice necesare pentru a beneficia de o susținere cât mai largă", se arată în comunicatul semnat de către Steluţa Cătăniciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel