A început campania murdară. Un primar PNL, acuzații grave

Primarul liberal al municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că au fost create mai multe pagini false cu numele lui pe o reţea de socializare.

"Personal, îmi doresc o campanie civilizată, corectă şi curată. Vreau să fie o competiţie dominată de spiritul de fairplay, iar candidaţii să vină cu proiecte şi viziune de dezvoltare pentru oraşul Piatra Neamţ astfel încât prietenii să poată alege între direcţii de dezvoltare şi nu între candidaţii care strigă mai tare. Unii dintre contracandidaţi nu înţeleg că oamenii din Piatra Neamţ aşteaptă o campanie corectă. Personal constat că se lucrează cu mizerii, cu lucruri care depăşesc limita înţelegerii. Pe internet sunt două pagini cu numele Dragoş Chitic care nu au fost create de mine sau de echipa mea. Există totodată un domeniu de internet achiziţionat, dragoschitic.ro, care nu este achiziţionat de mine, ci de o firmă care mai are achiziţionat un domeniu pentru un ONG care funcţionează chiar aici în Piatra Neamţ. Am semnalat aceste lucruri instituţiilor abilitate", a declarat Dragoş Chitic, potrivit Agerpres

Primarul a adăugat că PNL îşi doreşte o campanie corectă şi care să respecte legea alegerilor locale. "Cred că în Piatra Neamţ sunt oameni echilibraţi, raţionali, care nu apreciază spectacolul ieftin, ci îşi doresc normalitate. Experienţa anilor din administraţia publică locală a arătat că nici un proiect nu se poate realiza de la sine, ci trebuie să existe o viziune, o gândire şi respect faţă de banul public şi faţă de cetăţenii din Piatra Neamţ. Noi am venit cu o echipă de consilieri locali care să răspundă aşteptărilor electoratului. Suntem singurul partid care a adoptat cele 10 criterii de integritate şi care au fost respectate cu stricteţe în desemnarea consilierilor locali pe lista PNL", a mai spus primarul municipiului Piatra Neamţ. El a mai afirmat că speră ca PNL să obţină majoritatea în consiliul local, iar el să câştige funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel