Liviu Dragnea: Mi-e dor de PNL-ul lui Crin Antonescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, mărturisește că uneori îi este dor de acel PNL din alianța USL, "PNL-ul lui Crin Antonescu".

Invitat miercuri seară la România TV, liderul social-democraților Liviu Dragnea a fost întrebat dacă se poate vorbi din nou despre USL, în contextul în care PSD și ALDE au semnat astăzi un protocolul de colaborare în alegeri.

"Poate fi prematur să vorbim  din nou despre USL, dar nu ar fi exagerat. Azi, când am intrat cu toții în sala unde am semnat protocolul cu colegii de la ALDE, mai mulți colegi am simțit același lucru: un sentiment pe care l-am trăit cu mulți ani înainte atunci când am construit USL. L-am ascultat mai devreme la România TV pe Crin Antonescu cu nostalgie și vă pot spune că, uneori, parcă mi-e dor de PNL-ul lui Crin Antonnescu, Eduard Hellvig, Radu Stroe, oameni cu care am petrecut momente deosebite, am trecut prin situații grele, situații bune, oameni cu care am construit un proiect politic care a avut o susținere uriașă. Atunci când am construit USL, toți eram animați de bună-credință", a declarat Liviu Dragnea. 

Citește și: Crin Antonescu: PNL a procedat stângaci. La ce se referă

Întrebat de ce nu întinde o mână către Crin Antonescu, Dragnea a ținut să precizeze că fostul lider al PNL "nu are nevoie să i se întinde o mână. Crin Antonescu a fost, este și va rămâne una dintre personalitățile publice ale României cu foarte multă substanță și cu foarte multă anvergură politică. Crin Antonescu oricând, oricând are ușa deschisă pentru colaborare cu noi și cred că și cu cei de la ALDE. Pentru PSD, Crin Antonescu a fost un om respectat, un om cu care noi ne simțeam bine".

Liviu Dragnea a precizat, totodată, că îi e dor de PNL-ul lui Antonescu "pentru că atunci ei chiar își promovau doctrina liberală, aveau o identitate liberală clară, nu ca acum, din păcate pentru PNL, care a fost târât de PDL în mocirla guvernării Boc-Băsescu", a adăugat președintele PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel