WikiLeaks. Cosette Chichirău, apel. Vizează Parlamentul și Guvernul

Scutaru Cristina / 06 ian 2018 / 09:15 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cosette Chichirău, deputată USR, a spus ce planuri are pentru 2018.

Politiciana a vorbit despre demararea unei platforme unde oricine poate trimite informații despre oamenii din Parlament, Guvern, administrație locală. "Funcționează ca WikiLeaks", a spus Cosette Chichirău.

"Voi face două acțiuni imediate. Una este lansarea unei platforme de tip Wiki în care adunăm toate informațiile despre căpușele din sistemul românesc - Parlament, Guvern, administrație locală. În al doilea rând, voi lansa un apel pentru cei care vor să mă ajute. Platforma nu va fi neapărat publică. Eu am fost contactată de niște români care vor să realizeze această platformă. Oricine va poate trimite informații, în mod anonim, exact cum funcționează WikiLeaks. Când vom avea o imagine a acestui sistem mafiot, la un moment dat, vom publica, pe județe, informații extinse și clare. Vă invit să vă înscrieți pentru a ajuta. Doar așa putem scăpa de acest sistem mafiot", a zis Cosette Chichirău.

[citeste si]

WikiLeaks este o organizație fără scop lucrativ internațională care publică documente care nu sunt destinate publicului, provenite din scurgeri de informații, în general din surse anonime. Site-ul său web, lansat în 2006, aparține The Sunshine Press.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23