EXCLUSIV  Viorica Dăncilă dă din casa PSD. Vâlcu: ”Pleacă la pensie”. Chirieac: ”Nu e bine văzută”

Bogdan Chirieac, Cozmin Gușă și Val Vâlcu, în direct la DC News TV.
Bogdan Chirieac, Cozmin Gușă și Val Vâlcu, în direct la DC News TV.

Consultantul politic Cozmin Gușă, analistul politic Bogdan Chirieac și jurnalistul Val Vâlcu au discutat în direct la DC News și DC News TV despre lansarea unei cărți pe care a anunțat-o fostul premier Viorica Dăncilă. 

”În opinia mea, politicienii scriu cărți de amintiri fie când pleacă la pensie, fie când intră în pușcărie. În cazul doamnei Dăncilă nu se pune problema cu pușcăria, nu e implicată în niciun scandal, eu cred că a intrat la pensie cu această carte”, a declarat Val Vâlcu.  

Analistul politic Bogdan Chirieac a susținut, de asemenea, că dezvăluirile făcute de Viorica Dăncilă s-au întâmplat foarte recent și nu ar fi văzute cu ochi buni. 

”În general, lumea nu e bine văzută când scrii cărți, când dai din casă, când aduci la cunoștința opiniei publice lucruri care s-au întâmplat foarte recent. În Occident, există această modă de a scrie cărți când te pensionezi, când te-ai hotărât să ieși din viața politică, atunci scrii o carte, iar personalitățile implicate acolo sunt la o distanță de 30-40 de ani, așa se întâmplă. Altfel nu mai există discuție privată, confidențială”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Cozmin Gușă spune însă că această carte acoperă un ”mare adevăr”

”Viorica Dăncilă scrie această carte ca să acopere probabil acel mare adevăr care înseamnă, hai să nu mai folosesc cuvântul trădare, înseamnă necandidatura lui Tăriceanu, sprijinită de PSD”, a comentat Cozmin Gușă. 

Viorica Dăncilă a anunțat recent pe pagina sa de Facebook că va lansa o carte despre perioada în care a fost premier. 

”Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel