EXCLUSIV  Victor Ponta, frapat de două lucruri când a fost în biroul lui Klaus Iohannis, din Sibiu. Paralela cu Traian Băsescu

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Victor Ponta a povestit motivul pentru care este liniștit atunci când îl critică pe președintele Klaus Iohannis, cu care a interacționat pe vremea când acesta era edilul Sibiului.

Victor Ponta, fostul premier, a afirmat motivul pentru care își permite să fie critic la adresa lui Klaus Iohannis și și-a argumentat acest lucru făcând o paralelă cu interacțiunea cu un alt președinte.

”Un prieten de al meu îmi spune: Tu ești nebun? Cum îl critici așa pe Iohannis? Păi sunt liniștit că sigur nu citește nimic din ce zic eu.

Când mergeam la Băsescu la birou, eram prim-ministru, mă invita, mă duceam. Pac, avea două televizoare, unul încoace, unul încoace (n.r. în stânga și în dreapta), Antena 3, Realitatea, ce era pe atunci, nu era România TV. Avea în față un laptop, probabil cu DCNews, cu ce zice Adevărul. Și cum intram îmi zicea: Iarăși ai zis de mine! Iar eu ziceam: Nu domnule președinte! Ba da! Uite aici!

La Iohannis sunt convins... Eu am fost în birou la Iohannis, la Primărie, la Sibiu”, a spus Victor Ponta în Interviurile DC News.

Ponta: Îl definește pe dl. Iohannis

Acesta a povestit două situații care i-au rămas în minte după întâlnirea cu actualul președinte al României, de pe vremea când era primar al Sibiului.

”Primul lucru. Când mi-a zis aghiotantul meu: Domnule prim-ministru, nu putem intra cu mașina de la SPP în piață (n.r. Piața Mare) că nu se intră cu mașinile în piață. Și am zis: Nu, stop, aoleu, mă vede cineva, mă înjură. Ne dăm jos și o luăm pe jos.

Ne-am dat jos unde s-a oprit coloana de la SPP, am luat-o pe jos, lipa-lipa spre Primărie, iar când am ajuns acolo, ce credeți, când să intru în primărie, acolo era un BMW Serie 7 alb. Zic: Ăsta al cui e? Primesc răspunsul: Este al primarului. În rest nu era nicio mașină, nimic. 

Stai, eu nu am voie cu mașina și el are voie? Știți..., era jenat aghiotantul meu, cumva.

Ăsta a fost primul lucru care mi-a rămas în minte și care îl definește pe dl. Iohannis. Ideea de a nu intra nimeni cu mașina în piață, la Sibiu, este corectă. Dar nu i se aplică lui. BMW-ul lui, Serie 7 alb, are voie acolo, noi, ceilalți, nu avem voie cu mașina”, a spus Victor Ponta.

Al doilea lucru care i-a rămas în memorie fostului premier este legat de biroul lui Iohannis.

”Am urcat în birou. Singurul birou de primar în care am fost vreodată și în care nu era nicio hârtie. Nici vreun laptop”, a mai spus Victor Ponta, la care Bogdan Chirieac a completat, simplu: ”fiindcă ține minte”.

În plus, Victor Ponta a ținut să puncteze că îl poate critica pe Klaus Iohannis, fiindcă este convins că președintele ”nu citește nimic din ce zic eu”.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel