Victor Ponta, acuzat că a mâncat şi a băut, la Vila Florica. Plata a lăsat-o pentru altcineva

Victor Ponta este acuzat că a venit și a stat o săptămână la Vila Florica, a dormit acolo, a mâncat, a băut, după care a lăsat facturile în plata altcuiva.

Săptămâna trecută, Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a criticat în termeni duri faptul că Ministerul Culturii nu a achiziționat încă Vila Florica. În acest context, liderul liberal și-a amintit și despre episodul cu fostul premier.

"Acum șase luni, Ionuț Vulpescu, ministrul culturii, venea în Argeș și anunța că ministerul își va exercita dreptul de preemțiune pentru achiziționarea Vilei Florica și că sunt bani pentru cumpărarea ei. La acel anunț au fost prezenți inclusiv oficiali din Argeș, în frunte cu senatorul Șerban Valeca și președintele CJ - Dan Manu. De atunci, însă, nu s-a mai auzit nimic legat de cumpărarea Vilei Florica. Cum s-ar putea explica această tăcere prelungită?

- Tăcerea se explică foarte simplu. Ei au făcut tot timpul un joc de imagine, un teatru pe care l-au făcut și pe care îl vor mai face. Ei vor tărăgăna cât vor putea această treabă, deși vă amintesc că, 27 de ani, cei de la PSD au fost cei care au administrat și au beneficiat de această Vilă Florica. Lideri social-democrați au venit și au fost cazați acolo, au avut tot felul de întâlniri. Chiar fostul președinte Victor Ponta a fost acolo. Pe vremea când eram deputat, îmi amintesc că fosta directoare de la Florica a venit la mine într-o audiență să îmi spună că domnul Ponta, pe vremea aceea președinte al tineretului social-democrat, a venit și a stat o săptămână la Florica, a dormit acolo, a mâncat, a băut, după care a lăsat facturile în plata Consiliului Județean Argeș. Femeia nu știa ce să facă cu facturile, era plimbată de la Ana la Caiafa... Toată lumea se bucură pe gratis de Vila Florica", potrivit jurnaluldearges.ro.

Citiţi continuarea pe jurnaluldearges.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel