Valentin Popa, demisie. Pleșoianu: Se aștepta să fie remaniat

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu este de părere că demisia ministrului Educației, Valentin Popa, a avut loc pentru că acesta se aștepta să fie remaniat și a găsit o altă cale prin care să se prezinte onorabil în această situație.

Eu am reproșat întotdeauna un lucru Guvernului PSD, chiar și în cazul unor miniștri pe care eu îi respect și consider că fac treabă bună. Din păcate, la nivel de comunicare, sunt, în continuare, mari probleme. Atâta vreme cât ai proiecte în derulare și nu vorbești despre ele...asta este principala mea problemă. Cred că o remaniere este necesară. Dacă vorbim despre Educație în raport cu demisia domnului ministru, convingerea mea este că se aștepta să fie remaniat și a găsit o cale onorabilă de ieșire prin demisie astfel încât să nu fie remaniat.

Extrăgându-mă din calitatea de membru PSD, am niște nemulțumiri profunde față de Educație. Consider că de 30 de ani încoace nu am avut parte de viziuni cu adevărat și consider că e o mare problemă în învățământul românesc., a declarat Liviu Pleșoianu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel