Un tânăr de 18 ani din Buzău a rănit cu un pistol de tip airsoft o fată de 14 ani

Caz șocant. O femeie a fost găsită moartă, pe pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan / Foto: Piabay, de fsHH
Caz șocant. O femeie a fost găsită moartă, pe pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan / Foto: Piabay, de fsHH

Incident armat în Râmnicu Sărat, judeţul Buzău. Un tânăr de 18 ani a rănit, în zona feţei, o minoră de 14 ani, cu un pistol de tip airsoft, a transmis miercuri IPJ Buzău. 

Tânărul în vârstă de 18 ani din Râmnicu Sărat ar fi îndreptat arma spre adolescenta de 14 ani pe motiv că aceasta ar fi refuzat să discute cu un cunoscut al băiatului, spun poliţiştii.

„În noaptea de 6/7 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 41 de ani, din Râmnicu Sărat, cu privire la faptul că fiica sa, o minoră de 14 ani, a fost rănită la nivelul feţei cu un pistol de tip airsoft. Imediat după sesizare, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică şi de investigaţii criminale care, în urma cercetărilor, au stabilit că utilizatorul pistolului de tip airsoft este un râmnicean în vârstă de 18 ani”, transmite sursa citată, potrivit Agerpres.

Anchetatorii spun că tânărul ar fi folosit pistolul îndreptându-l spre partea vătămată, pe motiv că minora ar fi refuzat să comunice cu un cunoscut al acestuia, împrejurare în care proiectilul pistolului i-ar fi provocat tinerei o leziune în zona feţei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

VEZI ȘI: O armă de tip airsoft a fost găsită la şcoală asupra unui elev din Sovata

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat, marţi, că poliţiştii din staţiunea Sovata au fost sesizaţi, de către reprezentanţii unei unităţi de învăţământ din oraş, că un profesor a găsit o armă asupra unui elev din clasa a XII-a, în timpul orelor.

'La data de 16 mai 2023, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Sovata au fost sesizaţi, de către reprezentanţii unei unităţi de învăţământ din localitate, cu privire la faptul că, la data de 15 mai 2023, în timpul orelor, un profesor a găsit asupra unui elev din clasa a XII-a o armă.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft, cu bile, nesupusă autorizării', a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/o-arma-de-tip-airsoft-a-fost-gasita-la-scoala-asupra-unui-elev-din-sovata_916413.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel