Un botoșănean care și-ar fi ucis iubita s-a lăudat 2 zile cu fapta, dar nu l-a crezut nimeni

Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay

Un bărbat din Botoșani a fost reținut după ce și-ar fi ucis în bătaie iubita. El s-a lăudat două zile cu fapta, timp în care ar fi și dormit lângă trupul neînsuflețit, dar nimeni nu l-a crezut.

Bărbatul din localitatea Santa Mare, județul Botoșani, a fost reținut chiar în ziua în care a împlinit 48 de ani și internat la Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate. 

El este acuzat că și-a omorât în bătaie concubina. Mai mult, individul s-a lăudat cu fapta timp de două zile și ar fi dormit noaptea lângă cadavru.

Bărbatul le-a spus vecinilor la cârciumă de cele întâmplate, dar și mamei sale. Nimeni nu l-a luat în serios până când o vecină, care a sesizat că nu a mai văzut-o pe femeie de câteva zile, a sunat la 112.

Individul e cunoscut cu probleme psihice

Unul dintre vecini a declarat că bărbatul 'i-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă.'

Echipajele de poliție și ambulanță, care au intervenit la locuința cu pricina, au găsit-o pe femeie moartă: 'Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Decesul a surveni în urmă cu aproape 48 de ore, după semnele de degradare', a declarat un cadru medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA).

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, a informat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, potrivit Monitorul de Botoșani.

Tot la Botoșani: 

Un polițist a fost înjunghiat de un tânăr, la o terasă

Un poliţist aflat în timpul liber la o terasă din municipiul Botoșani a fost înjunghiat de un tânăr, în urma unui conflict. Agresorul a ajuns la Psihiatrie pentru o evaluare de specialitate și, ulterior, a fost reţinut pentru 24 de ore. (Vezi știrea AICI.)

Un bărbat și-a bătut prietenul în timpul unui joc de rummy

Un bărbat a fost dus la Psihiatrie după ce și-a bătut prietenul în timpul unui joc de rummy ce s-a desfășurat într-un bar din orașul Săveni, județul Botoșani. 

Duminică seară, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din orașul Săveni, a solicitat sprijinul jandarmilor, reclamând că a fost lovit cu pumnii în timp ce juca rummy împreună cu câțiva prieteni într-un bar, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani. (Vezi știrea AICI.)

VEZI ȘI: O fată de 16 ani din Botoșani și-a dat părinții în judecată pentru a deveni independentă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel