Un polițist a fost înjunghiat de un tânăr, la o terasă din Botoșani

Foto ilustrativ mașină de poliție / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ mașină de poliție / Imagine de fsHH de la Pixabay

Un polițist aflat în timpul liber a fost înjunghiat de un tânăr de 24 de ani, la o terasă din Botoșani.

Un poliţist aflat în timpul liber la o terasă din municipiul Botoșani a fost înjunghiat de un tânăr, în urma unui conflict. Agresorul a ajuns la Psihiatrie pentru o evaluare de specialitate și, în cele din urmă, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cum s-a petrecut totul

Duminică seară, agentul de poliție, în vârstă de 34 de ani, se afla în timpul liber, la o terasă din oraş. La un moment dat, între acesta şi un alt client de la terasă, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit un conflict.

Fără a sta prea mult pe gânduri, tânărul de 24 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe poliţist în zona omoplatului. Ulterior, agresorul s-a făcut nevăzut, părăsind terasa.

Poliţistul a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale la Urgenţe. Din fericire, nu i-a fost atins niciun organ vital.

Colegii polițistului au reuşit să îl identifice pe agresor, iar în dimineaţa zilei de luni acesta a fost dus la Secţia de Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate. În cele din urmă, a reţinut pentru 24 de ore pentru loviri sau alte violenţe, scrie stiri.botosani.ro.

VEZI ȘI: Bătaie la sensul giratoriu în Suceava. Unul dintre agresori este polițist local

VEZI ȘI: Un șofer a înjurat și a mușcat polițiștii focșăneni

Un alt botoșănean a fost dus la Psihiatrie, după ce și-a bătut prietenul în timpul unui joc de rummy

Tot duminică seară, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din orașul Săveni, a solicitat sprijinul jandarmilor, reclamând că a fost lovit cu pumnii în timp ce juca rummy împreună cu câțiva prieteni într-un bar, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani. 

Un echipaj din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Jandarmi din localitate a intervenit în scurt timp și l-a imobilizat pe agresor, acesta manifestând comportament recalcitrant. El a refuzat să coopereze în vederea lămuririi circumstanțelor producerii incidentului.

„Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice fiind în cele din urmă internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati”, arată IJJ Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

VEZI ȘI: Polițist local din Cluj-Napoca, prins la furat de cireșe cu găleata

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel