Un șofer beat a înjurat și a mușcat polițiștii focșăneni

Pexels
Pexels

În Focșani, un șofer aflat în stare de ebrietate a înjurat și a mușcat polițiștii. 

Un șofer beat care a provocat un accident a fugit de polițiști, i-a înjurat și i-a mușcat. El a fost reținut pentru 24 ore. Incidentul s-a produs joi, în Focșani. Dispeceratul Poliției Municipiului Focșani a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

După accident, șoferul a părăsit zona, fiind identificat la scurt timp de polițiști, pe o altă stradă din municipiul Focșani. În timpul legitimării, bărbatul a fugit din nou, autoturismul pe care-l conducea fiind blocat la câteva străzi distanță. El a devenit agresiv și a mușcat un polițist.

„Întrucât se manifesta agresiv și nu coopera, polițiștii au imobilizat bărbatul. Precizăm că acesta a opus rezistență, adresând injurii și agresându-l fizic (prin mușcătură) pe unul dintre polițiștii care intervenea. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea, conform Mediafax. 

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, iar magistrații au dispus reținerea bărbatului pentru 24 ore. Bărbatul cercetat pentru ultraj și conducere sub influența alcoolului a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

A lovit doi polițiști cu mașina

Doi polițiști au ajuns la sfârșitul lunii iunie la spital după ce au fost loviți cu mașina de către un șofer beat. Incidentul a fost anunțat de către reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne. 

”În această seară, doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Huși au oprit un autoturism, pentru control. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a refuzat testarea, a devenit recalcitrant, a pornit autoturismul și i-a lovit pe cei doi polițiști”, anunța atunci comunicatului de presă al MAI. 

"Unul dintre agenţi a fost luat pe capota maşinii, iar cel de al doilea a fost lovit la mâna şi călcat pe picior. Aceştia au suferit leziuni corporale, iar, în prezent, se afla la Spitalul municipal Huşi, pentru investigaţii medicale", se preciza într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel