Bătaie la sensul giratoriu în Suceava. Unul dintre agresori este polițist local

Pixabay
Pixabay

Doi bărbați s-au bătut în trafic la Suceava, dovedindu-se apoi că unul dintre aceștia este polițist local. 

O altercație între doi șoferi a avut loc vineri, într-un sens giratoriu din Suceava, Doi șoferi s-au bătut, iar ulterior a fost descoperit faptul că unul dintre aceștia este polițist local cu atribuții pe linie rutieră, în prezent fiind făcute cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice , scrie stirisuceava.net

Conflictul a avut loc în intersecția cu sens giratoriu de la intersecția bulevardului George Enescu cu străzile Mărășești și Mărăști din municipiul Suceava, în zona Catedralei. Conducătorul unui autoturism a coborât din mașină și a cerut socoteală unui alt șofer, după ce ambii nu au putut să se hotărască cine are prioritate într-o intersecție. 

S-au bătut, împins și scuipat

Șoferul celei de-a doua mașini, îmbrăcat în haine închise la culoare, este agentul de poliție locală Doru Cocîrlă, care are atribuții pe linie de circulație rutieră. În imaginile video se poate vedea că inițial, polițistul local este cel agresat de un alt conducător recalcitrant, însă ulterior, după ce polițistul coboară din mașină, îl lovește pe celălalt șofer cu piciorul, apoi cade la pământ. După această scenă violentă, cei doi bărbați se scuipă reciproc. 

Cel care a sesizat producerea evenimentului a fost polițistul, în momentul de face Inspectoratul de Poliție Județean Suceava face cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Vezi și: Bătaie în trafic, în centrul Capitalei. Doi șoferi au blocat o stradă întreagă - VIDEO

„Responsabili în afara orelor de program”

„Întotdeauna le-am spus colegilor mei că în timpul și în afara orelor de program avem anumite responsabilități. Cine greșește, plătește! Nu mă pot antepronunța acum pentru că există o cercetare în curs pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Îi îndemn pe toți la calm la volan, mai ales ținând cont cât de dificile sunt condițiile de trafic în această perioadă”, a spus șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, conform cotidianului citat. 

Vezi și: Titi Aur despre evitarea unui accident. Femeile și bărbații, gesturi total contrare, din instinct. Sfat important pentru șoferi când trag de volan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel