Un bărbat se simte violat de soția lângă care a stat 20 de ani

casatorie_inel
casatorie_inel

Un bărbat din Antwerp a făcut, recent, o descoperire șocantă despre cea cu care s-a căsătorit în urmă cu 20 de ani, declarând într-un interviu acordat cotidianului belgian Het Nieuwsblad, că "se simte violat".

"Jan" s-a căsătorit cu "Monica" în 1993, însă abia recent a aflat că soţia sa a fost de fapt un bărbat care trecut printr-o operaţie de schimbare de sex, fără a suspecta nimic, timp de aproape decenii, scrie Agerpres.

Soțul, care a mai fost căsătorit de două ori, nu a bănuit nimic, mai ales că "soția" sa lua pastile anticoncepţionale şi pretindea că are încă menstruaţii, condiţii în care îşi cumpăra şi tampoane.

În interviul amintit, "Jan" a dezvăluit că a înțeles, în sfârșit, de ce "Monica", despre care spune și acum că este o femeie frumoasă și fără trăsături masculine, folosea lubrifianţi, când făceau sex.

El a făcut descoperirea după ce a plecat urechea la zvonurile care au început să circule în urmă cu câteva luni, şi, într-o seară, şi-a luat inima în dinţi şi a confruntat-o pe "Monica" cu acuzele. "Toată lumea părea să ştie, doar eu nu aveam habar. Este o trădare de cea mai joasă speţă. Simt că onoarea mea este lezată. Numai gândul că am dormit alături de ea timp de atâţia ani mă dezgustă acum", s-a plâns el, după ce a declarat că soția sa a recunoscut că a fost bărbat.

După confirmarea zvonurilor, poliția a fost nevoită să intervină pentru a-i despărţi pe cei soți care s-au luat la bătaie. Deocamdată, 'Jan' şi 'Monica' trăiesc încă sub acelaşi acoperiş, dar nu-şi mai vorbesc, deoarece soțul nu o poate da afară pe cea care i-a fost soție două decenii, fără o decizie de anulare a căsătoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel