Tudose, vizită SUA: Nu mă duc să fac poze cu cineva

Premierul Mihai Tudose a afirmat miercuri, referitor la o eventuală vizită în SUA, că acest subiect este "work in progress", precizând că nu se duce în SUA pentru a face fotografii cu cineva.

Întrebat la Antena 3 dacă va merge în această toamnă în SUA şi dacă va fi primit de vicepreşedintele american Mike Pence, premierul Tudose a răspuns: "Work in progress. Nu ştiu, să vedem. (...) Nu mă duc în America să fac poze cu cineva şi eu cred că şi domnia sa are suficiente de făcut decât să facă poze cu românul. Sunt câteva lucruri pe agenda comună foarte importante, începând de la vize şi terminând cu una dintre cele mai mari echipe de desant economic care vine în România.

Peste 100 de firme, la un forum - Trade Winds -, vin în România. 100 de firme care nu vin să facă turism, ci vin efectiv să investească, să-şi găsească un rost aici. Eu cred că e un element important şi al vizitei, de a pregăti acest lucru, să vedem care sunt zonele lor de interes, nu să aflăm aici cam despre ce lucruri ar dori domniile lor să se intereseze şi să pierdem timp", a punctat premierul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel