Trump îl face PRAF pe Biden. Atac NIMICITOR la adresa democraţilor

Donald Trump
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a lansat miercuri un atac virulent la adresa democraţilor din opoziţie.

Preşedintele Donald Trump a lansat miercuri un atac virulent la adresa democraţilor din opoziţie, acuzându-i că încearcă să distrugă modul de viaţă american, în contextul în care el rămâne în urmă în sondaje în faţa rivalului său democrat la Casa Albă, Joe Biden, în perspectiva alegerilor prezidenţiale din noiembrie, potrivit dpa.

'Ei vor să dezrădăcineze şi să demoleze fiecare valoare americană'

'Ei vor să dezrădăcineze şi să demoleze fiecare valoare americană', a afirmat Trump în Texas în cadrul a ceea ce era destinat să fie o vizită prezidenţială la o instalaţie energetică în acest stat producător de petrol şi gaze, dar care s-a transformat într-un discurs de campanie, cu doar trei luni înainte la alegeri.  Trump a pretins că democraţii şi candidatul lor Joe Biden ar interzice creşterea bovinelor ca parte a unui program privind protecţia mediului înconjurător.

El a susţinut că Biden se va realătura Acordului de la Paris asupra climei, pe care Trump l-a abandonat la începutul preşedinţiei sale. 'Nu vor mai fi mai multe vaci şi nici mai multe vite', a spus preşedintele american, deşi nimic din toate acestea nu a fost evocat de Biden.

Donald Trump a mai avertizat că democraţii vor eroda legea şi ordinea

Texas are o îndelungată tradiţie a fermelor de creştere a vitelor. Atât în sondajele naţionale, cât şi în cele din state-cheie, care decid în mod tradiţional soarta alegerilor în SUA, Trump rămâne cu mult în urma lui Biden, deşi analiştii avertizează că cursa ar putea fi încă strânsă.

Donald Trump a mai avertizat că democraţii vor eroda legea şi ordinea şi vor orienta ţara spre socialism, evocând ca exemplu Venezuela, unde o criză politică şi economică profundă a condus la lipsa de alimente, medicamente şi combustibil.

'Vor să şteargă orice urmă de religie din viaţa naţională, vor să ne îndoctrineze copiii, să destructureze poliţia, să distrugă suburbiile, să incite la revolte şi să lase fiecare oraş la bunul plac al stângii radicale', a spus Donald Trump, citat de dpa, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel