EXCLUSIV  Trump - Biden, duel la alegerile din SUA. Dungaciu: Are şanse foarte mici

Donald Trump
Donald Trump

Sociologul Dan Dungaciu a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a abordat şi tema politicii SUA şi a şanselor pe care le Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump, în alegerile pentru conducerea Statelor Unite. 

Dan Dungaciu a vorbit despre mecanismele care l-au propulsat pe Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, vorbind, în acest caz, de două variante: 

"Sunt două variante. Dacă Trump este un accident al istoriei, deci o anormalitate. Ca urmare, cum spune Joe Biden: ‘îl scoatem din joc şi America revine la cea visată de Hillary Clinton’, o să vedem la alegeri. Dacă e o anormalitate, domnul Biden va câştiga şi America îşi va relua cursul pe care toată lumea l-a aplaudat pe vremea lui Obama.

Însă dacă Trump este expresia unor alte forțe şi evoluţii, atunci s-ar putea ca Joe Biden să nu aibă niciodată. Şi s-ar putea ca Trump să nu fie o anormalitate chiar dacă e simpatică sau nu e simpatică, ci să fie expresia unor dezvoltări mai profunde.

Sentimentul pe care-l am e că Trump e expresia unor dezvoltări mai profunde şi Joe Biden, dacă mă întrebaţi pe mine, are şanse foarte mici să câştige. Un candidat tip Hillary Clinton, Obama sau Joe Biden are şanse mici să câştige pentru că el discută într-un registru care nu mai există", apreciază Dan Dungaciu.   

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel