Tragedie Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Asta este tactica criminalului. Este sfătuit bine!

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat că Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, are o strategie bine pusă la punct în ceea ce priveşte descoperirea trupurilor celor două fete. 

"Dosarul este pornit pe două victime. În momentul în care se poate dovedi că cele două sunt decedate, se poate ridica problema ca cercetările din curtea criminalului să fie oprite şi dosarul închis. Din punctul meu de vedere, tactica acestui criminal este ca în momentul în care are două victime pe dosare să se închidă dosarul.

Nu cred că este normal şi nu ne vom opri. Anchetatorii nu au spus că s-ar opri aici dacă Luiza va fi găsită, dar există acest risc. Gheorghe Dincă este sfătuit foarte bine din punct de vedere juridic, pentru că tot ce spune el are linii juridice foarte fine, şi îşi poate micşora pedeapsa astfel. Strategia lui este clară: avem două cazuri, le închidem, fetele moarte, am închis porţile şi la revedere. El are buncăre, tranşee, gropi betonate, este nebunie ce e acolo. Îmi este teamă de acest lucru", a spus Tonel Pop. 

Anchetatorii continuă cercetările în pădurea din apropierea oraşului Caracal, unde Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că a aruncat oasele Luizei Melencu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel