Tragedie Caracal. Detectivul Mihai Untaru: Să trăieşti exploatând durerea unor părinţi, o crimă în sine

Celebrul detectiv criminalist Mihai Untaru a reacţionat pe pagina sa de Facebook cu privire la intervenţia autorităţilor în cazul Caracal şi a afirmat că instituţia poliţiei se degradează vizibil. 

"Nu mai contează lipsa localizării, degradarea instituției ca act politic, tot ce e de vina e Acarul Păun de la Dispeceratul 112! Să trăiești exploatând durerea unor părinți e o crimă în sine!!!!! 

Legea lucrătorului de judiciar nu există, stă prin Parlament. Instituția Sectoristului a fost desființată, dar avem acum Poliție locală fără atribuții legale decât a-i apăra pe aleșii locali, primari, consilieri, și plătiți din fondurile MAI cu sume care concurează cu statele de plată ale IGP ului. Scrie pe uniformă POLIŢIE, dar răspundere... ZERO! 

Se fac analize pe fondul unui cfl care încearcă să descrie și să găsească dovezi palpabile într-un caz controversat, cu mare impact, și care a divizat societatea. Nimic nu ne mai solidarizează, nu ne mai unește, totul s-a transformat în ură !! Pe ură nu vom construi nimic, nu vom rezolva nimic și sigur vom distruge și ce încă mai funcționează!!!", a scris Mihai Untaru pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel