Toader, revocare Lazăr. Protest în această seară. VIDEO

Protest în Piața Victoriei. Decizia ministrului Tudorel Toader de a începe procedura de revocare a procuorului general Augustin Lazăr a condus la organizarea imediată a unui nou protest.

Protest în Piața Victoriei. Grupurile Rezistența, Corupția Ucide și Inițiativa România îndeamnă la protest, prin intermediul unei pagini-eveniment pe Facebook. 

Protestul va avea loc în această seară, ca urmare a deciziei ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a declanșa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. 

Textul chemării la protest

"Unul dintre puținii oameni onești și curajoși în fața politicianismului, Procurorul General, Augustin Lazăr, este azi înlăturat de Tudorel Toader, ministrul justiției, un personaj politic pus de PSD-ALDE. Mai devreme a fost declanșată procedura de revocare din funcție.

În ce fel de țară vrei să trăiești? Hai ACUM în stradă!
Ne vedem in Poata Victoriei astazi incepand cu ora 20:00

Vreți să avem cârpe de șters mizeria PSD în fiecare instituție sau vreți oameni și competențe?

Dosarul de la PG referitor la abuzurile jandarmeriei din 10 August precum si toate dosarele instumentate de PG sunt in pericol.
Ne asteptam ca TOATE dosarele facute cat a fost Lazar la PG sa fie contestate

"Conform unei teorii politice, sunt câteva semne care arată că o democrație riscă să moară. 3 dintre cele mai importante sunt șocant de vizibile în România de azi:

1. Când o grupare respinge regulile democrației - "considerăm rezultatul unui vot invalid, nu îl recunoaștem pentru că nu a ieșit cum vrem noi". Astăzi, nu le-a ieșit un vot în Parlament conform liniei de partid - așa că nu au recunoscut rezultatul și au reluat votul, până a ieșit cum au vrut ei.

2. Capturarea arbitrilor - garantorii unei democrații reale sunt înlocuiți, unul câte unul, cu obedienți de partid. Astăzi, Tudorel cere demiterea lui Augustin Lazăr. Asta după ce a demis-o și pe Corduța Kovesi. Și sunt multe alte exemple.

3. Toleranța sau încurajarea violențelor, dacă obiectivul este conform cu cel de partid. 10 august."

24 octombrie: Protest în Piața Victoriei! Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declanșat procedura de revocare din funcție a Procurorului General Augustin Lazăr!

Publicată de Reușim pentru România pe Miercuri, 24 Octombrie 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel