Tatăl Alexandrei Măceşanu, declaraţii la o lună de la dispariţia Alexandrei: Vorbim cu ea în fiecare seară

Florin Răvdan / 25 aug 2019 / 20:47 Salveaza PDF Comentarii

Tatăl Alexandrei Măceşanu a fost convins de Alexandru Cumpănaşu să ofere noi declaraţii, la o lună de la dispariţia fetei sale. 

"A trecut o lună, o lună grea. Aşteptăm în fiecare zi să vină acasă, să intre pe poartă. Credem că este în viaţă, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulţumesc celor care se roagă pentru noi, care trăiesc cu noi aceste clipe grele. Le mulţumesc şi Poliţiei care face atâtea şi sper să fie bine, să o găsească. Atât am avut de spus. Mi-e foarte greu să îmi găsesc cuvintele", a transmis Ion Măceşanu. 

De ce a ieşit Ion Măceşanu cu declaraţii 

 

"După o lună de zile părinţii Alexandrei o aşteaptă încă acasă. Pt că mulţi jurnalişti au vrut neapărat să vorbească cu tatăl şi mama Alexandrei astăzi şi acestia au refuzat nu din răutate ci din dorinţa de intimitate în aceste momente, vărul meu m-a rugat să înregistrez eu câteva momente cu el pt a le da mai departe către întreaga presă şi către toţi oamenii care ne-au fost alături şi pe care îi roagă să SE ROAGE pt Alexandra", a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook. 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23