EXCLUSIV  Tăriceanu, PREZIDENȚIALE 2019. Cristescu (PMP): Are gânduri - VIDEO

De ce crește ALDE, cu ajutorul PNL. Tăriceanu, discurs strategic
De ce crește ALDE, cu ajutorul PNL. Tăriceanu, discurs strategic

Radu Cristescu, lider PMP, invitat la DC News, a spus despre Călin Popescu-Tăriceanu că "are gânduri de președinție".

"Am stat de vorbă, la Parlament, cu un parlamentar PSD care pleacă la Tăriceanu. Sunt oameni nemulțumiți, oameni care s-au săturat pur și simplu. Nu poți să-i oprești pe oameni. Nu în fiecare zi Tăriceanu și Dragnea se sărută pe gură. Sunt doi oameni abili politic, iar fiecare are calculul lui. Și Tăriceanu are gânduri de președinție", a declarat Cristescu.

"Vă mai spun o treabă: foarte mulți parlamentari de la PNL, foști PDL, sunt pe la ușă la noi, dar și la Tăriceanu", a spus liderul PMP.

Rămânând în sfera alegerilor prezidențiale, amintim că liderul PMP a spus că actualul președinte al României, Klaus Iohannis, nu va candida la alegerile prezidențiale din 2019. "Iohannis nu va candida, veți vedea", a spus acesta. "Punem pariu că Iohannis nu va candida la președinția României", a declarat Radu Cristescu la interviurile DC News. În contextul în care în presă au apărut informații potrivit cărora preşedintele Klaus Iohannis i-ar putea succede lui Donald Tusk la şefia Consiliului European, Radu Cristescu a spus că nu crede în această posibilitate. 

[citeste si]

"Fiecare își arată mușchii"

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, a spus că "la europarlamentare fiecare își arată mușchii. Ne încordăm. E un barometru și arată fiecărui partid cam unde stă, chiar dacă prezența la vot este foarte scăzută".

Răspunsul, mai jos:

INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel