Tăriceanu: Dragă Viorica, mai sunt și tâmpiți, mai sunt și demenți

Premierul României, Viorica Dăncilă
Premierul României, Viorica Dăncilă

Călin Popescu Tăriceanu a spus că mai mulți colegi de-ai săi se tem ca nu cumva Viorica Dăncilă să fie suspendată din funcția de premier.

”Colegii mei sunt îngrijorați și vorbesc despre o posibilă suspendare a premierului Dăncilă în legătură cu memorandumul. Eu i-aș fi zis: ”Dragă Viorica, nu ai cum sa le pui căluș la gură, nu ai cum să îi educi pe toți neaveniții din politică, mai sunt și tâmpiți, demenți”. E bine să fim prudenți. Nu știm ce se întâmplă. Pe fond nu e nimic ilegal”, a zis Tăriceanu la Antena 3.

Amintim că premierul Viorica Dăncilă a catalogat plângerea penală făcută împotriva sa de preşedintele PNL, Ludovic Orban, ca fiind "un act deplasat", precizând că este convinsă că justiţia va găsi ridicolă această plângere.

"Consider că este un act deplasat să faci plângere penală pentru înaltă trădare premierului României. Sunt convinsă că justiţia va găsi ridicolă această plângere care este complet ruptă de realitate. Sunt însă îngrijorată de faptul că un politician român, liderul celui mai mare partid de opoziţie din România, a găsit nimerit să alăture înalta trădare de un act diplomatic prietenos cu Statul Israel. Acest lucru mă îngrijorează", a declarat Dăncilă.

Ea a precizat că a observat că "s-a instituit instituţia denunţătorilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel