SUA. Cory Booker, senator, ținta unui atentat

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Un nou pachet suspect a fost descoperit vineri în SUA, destinatarul fiind senatorul democrat de Florida Cory Booker, au relatat posturile de televiziune CNN şi MSNBC, citate de Reuters.

De asemenea, CNN a relatat că poliţia din New York investighează un pachet suspect găsit la un birou poştal din metropola americană. Pachetul trimis către senatorul Cory Booker este al 11-lea dintr-o serie de cazuri în care dispozitive explozive au fost trimise, începând de marţi, către foşti sau actuali demnitari americani din Partidul Democrat, precum fostul preşedinte Barack Obama, fostul vicepreşedinte Joe Biden şi fostul secretar de stat Hillary Clinton, dar şi către biroul din New York al canalului de televiziune CNN şi către restaurantul din New York al actorului american Robert De Niro.

Robert de Niro, țintă pentru atacatori

Robert De Niro, unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani, l-a criticat public pe Donald Trump în timpul unei ceremonii de premiere în iunie la New York, când l-a insultat pe scenă pe preşedintele american. Trump i-a răspuns, numindu-l pe actorul în vârstă de 75 de ani 'un individ cu un IQ foarte mic'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel