Start-Up Nation. PSD, anunț OFICIAL

PSD anunţă că startul oficial programului Start-Up Nation - un angajament politic definit prin finanţarea în limita maximă a 200.000 de lei, pentru fiecare nouă firmă/afacere înfiinţată în acest an - va fi dat săptămâna viitoare, iar de vineri până duminică aplicaţia este operaţională şi orice potenţial beneficiar o poate testa. 

"De astăzi (vineri - n.r.) şi până duminică este operaţională aplicaţia Start-up Nation şi orice potenţial beneficiar o poate testa accesând link-ul https://testaresun.aippimm.ro/. În acest mod fiecare antreprenor sau curios are posibilitatea să exerseze, să verifice şi să evalueze online, un posibil proiect eligibil pentru finanţare. Startul oficial al programului Start-up Nation se va da joi, 15 iunie 2017, la ora 10,00", se arată într-un comunicat de presă remis de purtătorul de cuvânt al PSD Adrian Dobre, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, StartUp Nation este o promisiune importantă pe care PSD a făcut-o în timpul campaniei electorale şi totodată unul dintre cele mai ambiţioase programe de sprijinire a antreprenorilor români. 

"Vrem ca tinerii să se implice, să-şi facă firme, să dezvolte afaceri. Prin acest program îi sprijinim cu finanţarea nerambursabilă de până la 200.000 lei, pe proiect, şi sunt convins că în scurt timp vom constata cu toţii beneficiile, inclusiv în privinţa acelor tineri care doreau să plece din ţară şi cărora acest program le oferă opţiunea şi sprijinul de a începe o afacere în România" a declarat Dobre. 

Anul acesta, prin StartUp Nation - program care sprijină dezvoltarea capitalului autohton - se estimează finanţarea a 10.000 de noi business-uri, care vor crea cel puţin 10.000 de noi locuri de muncă. Programul are o alocare de 1,7 miliarde lei, din surse bugetare naţionale şi fonduri europene, iar suma pe care un beneficiar o poate obţine este de maxim 200.000 de lei. Înscrierea în program va fi deschisă public pentru 30 de zile şi se face online, începând cu data de 15 iunie 2017, timp în care potenţialii beneficiari vor înscrie planurile de afaceri, se mai spune în comunicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel