Spania: Bărbat arestat după ce a transportat colete suspecte la mai multe redacții

Poliția spaniolă a arestat joi la Madrid un bărbat în vârstă de 39 de ani, bănuit că ar fi transportat miercuri colete suspecte la sediile mai multor ziare, la câteva ore după atentatul de la Charlie Hebdo.

VEZI ȘI: Exclusiv. PREDICȚIA lui Ilan Laufer, om de afaceri EVREU, după atentatul de la Charlie Hebdo

Este vorba de un individ cunoscut de poliție ca având probleme psihice și care a fost arestat într-un hostel din capitala spaniolă.

Bărbatul ar fi dus la sediile ziarelor El Pais, 20 Minutos și Libertad Digital câte un colet, fără ca pe pachete să apară adresa expeditorului, în care introdusese câte o sticlă de whisky și un aparat de radio. Sediile publicațiilor vizate au trebuit evacuate în timp ce specialiști ai TEDAX ((Técnicos Especialistas en Desactivación de Artefactos Explosivos — Tehnicieni specializați în dezactivarea dispozitivelor explozive — n.r.) au analizat coletele și au stabilit că a fost vorba de o alarmă falsă.

Bărbatul reținut joi la Madrid a mai fost arestat în aprilie 2014, la Santiago de Compostela (nord-vest), după ce a dat buzna într-un platou al postului public de televiziune TVE unde se desfășura o emisiune în direct. Carlos D.F. este autorul a zeci de amenințări cu bombă în catedrale, edificii turistice, muzee și medii de comunicare, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel