Soţia lui Gheorghe Dincă, acasă în luna mai? Un vecin aruncă bomba

Soţia lui Gheorghe Dincă ar fi fost acasă în luna mai. Informaţia a fost transmisă de un vecin al lui Gheorghe Dincă pentru Antena 3. 

"A fost plecat prin Italia cu toată familia. Nevastă-sa, acum vreo două luni, a fost acasă. Dar, spune lumea, că ar fi bătut-o şi a trimis-o în Italia să aibă grijă de copii. Cineva de la criminalistică m-a întrebat care e treaba cu gardul. Cred că e făcut cu un scop, eu ştiu. Mi-a zis Dincă că el îşi pune gardul lui, i-am zis să facă ce vrea. Toată lumea spune că a văzut fum ieşind, focul, şi după ce s-a terminat focul mirosea ca şi cum ar fi făcut grătar. Eu îl cunosc de 25 de ani, a avut firmă, făcea geamuri, am lucrat la el, a fost om respectuos", a povestit vecinul lui Gheorghe Dincă, la Antena 3. 

Georgiana Murgilă, reporterul Antena 3 care a vorbit cu vecinul lui Dincă, spune că interviul a fost luat la finalul lunii iulie, astfel că referinţa "acum două luni" trimite la luna mai. 

Totuși, chiar dacă Gheorghe Dincă s-a referit la prima fată dispărută, Luiza Melencu, ca la fata din luna mai, ea a dispărut din 14 aprilie. Aici, declarațiile sunt contradictorii. Pe de-o parte, inițial se vorbea că a ținut-o sechestrată pe Luiza până-n mai. Pe de altă parte, ultimele declarații susțin că Luiza Melencu a fost răpită și ucisă în aceeași zi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel