Sorina Pintea a vorbit despre relația cu ministrul Teodorovici

Scutaru Cristina / 15 iun 2018 / 22:19 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Sorina Pintea a vorbit despre relația cu Eugen Teodorovici.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat vineri, la Târgu Mureş, că se consideră norocoasă, întrucât are o relaţie foarte bună cu ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, împreună cu care se pun bazele unor proiecte foarte 'interesante şi importante' pentru medicina din România.

'S-a discutat la Tallin (despre refacerea dialogului dintre sănătate şi finanţe, n.r.). Eu sunt o norocoasă, am o relaţie foarte bună cu domnul ministru Teodorovici şi punem bazele unor proiecte foarte interesante şi importante pentru medicina din România. La nivel de ministere pot să vă spun că avem o colaborare foarte bună. Suntem norocoşi din acest punct de vedere.

Dar am început abia în februarie acest mandat, sunt lucruri pe care le-am pornit şi spun eu că spre bine. Este vorba de investiţiile care se fac în infrastructură, de fondurile europene care sunt cu cofinanţarea Ministerului Finanţelor, de foarte mulţi bani pe fonduri europene şi despre proiectele retrospective pe care le scriem acum pentru recuperarea unor bani pe fonduri europene, aproximativ 500 de milioane de euro, deci e bine', a arătat Pintea.

Întâlnire la nivel înalt

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a participat miercuri şi joi la întâlnirea la nivel înalt privind prosperitatea şi solidaritatea sistemelor de sănătate, la Tallinn, în Estonia, unde a fost organizată şi secţiunea 'Refacerea dialogului dintre sănătate şi finanţe privind investiţiile în sistemele de sănătate'. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24