Oprescu, despre candidatura la președinție: Nu exclud absolut nimic

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost invitat luni seară, la România TV. Întrebat despre o eventuală candidatură a sa la președinție, edilul Capitalei a declarat că în viață nu exclude "absolut nimic".

Întrebat cum comentează un ultim top al încrederii în politicieni, unde Primarul General al Capitalei se situează pe locul al treilea cu 20%, după guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu (27%) și premierul Victor Ponta (25%), și unde vrea să urce, Sorin Oprescu a răspuns: "În primul rând, vreau să vă spun, fără niciun fel de fariseism, că mă bucură acest lucru de câte ori văd că oamenii au încredere în mine. A doua preocupare a mea este să mă duc exact pe zona care am promis c-o fac. Și mă duc pe această zonă. Ce-o s-aducă viață, ce-o să aducă clipa, că aduce clipa ce n-aduce anul, habar n-am, nu știu, nu mă frământ, dorm liniștit, dacă sună cineva la ușă, deschid ușa".

Întrebat ce va face dacă sună un partid mare la ușă, Primarul General a explicat: "Da' ce, e prima dată când ar suna. Să fiu eu sănătos de câte ori au sunat. Eu am relaţii bune cu toată lumea, în sensul bun. (...) Cu unii m-am înţeles. Alţii m-au păcălit, alții au patinat", a mai spus Oprescu.

Referitor la o eventuală candidatură la funcţia de preşedinte, Oprescu a spus: "Nu exclud nimic în viață. În viaţă, nu exclud absolut nimic, nici pe mine. Când vorbesc de cetățenii României încep cu mine, uitându-mă în oglindă și nefiindu-mi rușine de mine". În eventualitatea unei candidaturi, Oprescu a precizat că o va face tot din postura de indepedent, doar cu susţinere de la un partid sau altul.

"Eu sunt bucuros şi mă unge pe suflet că sunt acolo sus la încredere. Asta înseamnă că nu am greşit prea mult sau că nu i-am minţit pe oameni", a mai spus primarul Oprescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel