Soția unui senator, condamnată la închisoare cu executare

Rovinari - Turceni. Ponta, REACȚIE la decizia instanței
Rovinari - Turceni. Ponta, REACȚIE la decizia instanței

Soția unui senator a fost condamnată, vineri seară, de Tribunalul Cluj, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru mai multe infracțiuni de trafic de influență. 

Vorbim despre soția senatorului Alexandru Cordoș, Mihaiela Cordoș. Avocatul său, Tiberiu Ban, nu știe dacă va ataca decizia, spunând, pentru Agerpres, că va discuta cu clienta sa. 

"S-a pronunțat astă seară la ora 8, în ședință publică. I s-a aplicat o pedeapsă totală de trei ani și șase luni cu executare. A fost acuzată de trafic de influență, două acte. Una compusă dintr-un singur act material și ce-a de a doua, în formă continuată, din 26 de acte. Pedeapsa rezultantă e de trei ani și șase luni. Voi discuta cu doamna Cordoș dacă facem recurs", a menționat Tiberiu Ban.

Mihaiela Cordoș a recunoscut învinuirea și probele din dosar. În iunie 2015, procurorii DNA Cluj au trimis-o în judecată, în stare de arest la domiciliu, pe Mihaiela Cordoș pentru trafic de influență, iar pentru soțul ei, senatorul Alexandru Cordoș, și fiica lor, Andreea, au dispus disjungerea cauzei și continuarea cercetărilor.

[citeste si]    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel