Sezonul de nunți și petreceri - toamnă 2022. Iată care sunt prognozele weekendurilor viitoare

Sursă foto: Pexels (Oleksandr Pidvalnyi)
Sursă foto: Pexels (Oleksandr Pidvalnyi)

Urmează un nou sezon de nunți și petreceri, iar vremea tinde să fie favorabilă în următoarele sfârșituri de săptămână. 

Weekendul 20-21 august: În București va fi cer înorat cu maxime de 31 de grade Celsius ziua și 19 grade noaptea, transmite prognoza aproximativă weather.com. În Iași va fi, de asemenea, parțial înorat, cu maxime de 26 de grade Celsius, rafale de vânt de aproximativ 20 de kilometri pe oră și șanse de ploaie de sub 20%. La Cluj-Napoca vremea aduce maxime de temperatură asemănătoare, de 26 de grade, cu un cer ceva mai senin și șanse de până la 25% de ploaie. 

Weekendul 27-28 august: În București maxima de temperatură a weekendului este de 27 de grade, fără o progoză a cerului. Noaptea aduce maxim 13 grade. În Iași temperatura maximă va ajunge la 26 de grade, nopțile fiind similare celor din București, cu maxim 13 grade Celsius. În Cluj-Napoca temperatura este ceva mai scăzută în acest weekend, de 23 de grade. 

Weekendul 3-4 septembrie: Primul sfârșit de săptămână din septembrie vine cu o medie a temperaturilor de 26 de grade Celsius în București ziua și 13 seara. În Iași, media scade cu 2 grade, ajungând la 24 de grade Celsius ziua și 12 seara. Clujul are o medie și mai scăzută a temperaturii, de 22 de grade ziua și doar 10 grade Celsius noaptea. 

Weekendul 10-11 septembrie: Media temperaturii în București rămâne aproape constantă, ajungând la 25 de grade ziua și 12 noaptea. La Iași media este de 23 de grade ziua și 11 noaptea. Iar la Cluj-Napoca sunt 21 de grade Celsius ziua și doar 9 grade noaptea. 

Weekendul 17-18 septembrie: În acest weekend Bucureștiul va avea o medie de temperatură de 24 de grade ziua și 11 noaptea. La Iași media temperaturii scade la 22 de grade ziua și 11 noaptea, iar la Cluj temperatura ajunge la pragul de 20 de grade, fiind ultimul weekend cu temperaturi peste 20 de grade

Weekendul 24-25 septembrie: Maxima medie a temperaturii din București va fi de 23 de grade și 9 grade noaptea. La Iași maxima este de 21 de grade ziua și la fel ca în Capitală, 9 grade noaptea. În Cluj-Napoca, ultimul weekend de septembrie aduce o medie de 19 grade Celsius ziua și doar 7 grade noaptea. 

Weekendul 1-2 octombrie: Primul weekend din octombrie aduce și ultima medie de peste 20 de grade Celsius pentru Capitală, respectiv, 21 de grade ziua și 8 grade seara. În Iași temperatura scade la 19 grade ziua și maxim 8 noaptea. Clujul are parte de o medie a temperaturilor de maxim 18 grade ziua și valori de maxim 6 grade noaptea. 

Weekendul 8-9 octombrie: Media sfârșitului de săptămână în București este de 19 grade Celsius ziua și 7 grade noaptea. La Iași media de temperatură ajunge la maxim 18 grade ziua și 7 noaptea. La Cluj-Napoca temperatura ajunge la 16 grade Celsius ziua și maxim 5 grade noaptea. 

Weekendul 15-16 octombrie: Maxima mediei de temperatură este de 18 grade ziua și 6 grade noaptea la București. La Iași media este de 16 grade ziua și doar 5 grade noaptea. La Cluj-Napoca media de temperatură din timpul zilei este de 14 grade ziua și doar 3 grade Celsius noaptea. 

Weekendul 22-23 octombrie: Media de temperatură din Capitală ajunge la 16 grade ziua și 4 grade noaptea. La Iași media este cu două grade mai mică, de 14 grade ziua și 4 grade noaptea. La Cluj temperaturile se răcesc din ce în ce mai mult, ajungând la 12 grade ziua și doar 2 grade noaptea. 

Weekendul 29-30 octombrie: În București vor fi 14 grade în timpul zilei și 3 grade în timpul nopții. La Iași este de așteptat ca temperatura medie să fie de 12 grade ziua și 3 noaptea. În Cluj media de temperatură se apropie de un nou prag, 11 grade fiind maxima zilei și doar un grad peste zero în timpul nopții. 

ANM: prognoză pe regiuni pentru 8 - 21 august. Ploi însemnate cantitativ, după 14 august

Regimul termic va deveni normal pentru perioada din calendar şi doar în partea de sud şi sud-est, precum în anumite zone din Moldova se vor înregistra temperaturi caniculare, ce vor ajunge la 34 - 35 de grade în anumite zile, în timp ce probabilitatea de apariţie a ploilor va fi relativ ridicată după data de 14 august, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 8 - 21 august.

Regimul termic va deveni normal pentru perioada din calendar şi doar în partea de sud şi sud-est, precum în anumite zone din Moldova se vor înregistra temperaturi caniculare, ce vor ajunge la 34 - 35 de grade în anumite zile, în timp ce probabilitatea de apariţie a ploilor va fi relativ ridicată după data de 14 august, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 8 - 21 august. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel