Senatorul Ţapu Nazare (PNL Neamţ): Competenţa şi seriozitatea trebuie să fie pilonii de construcţie a viitoarei guvernări

Senatorul PNL Neamţ Eugen Ţapu Nazare, viceliderul de grup al liberalilor, a declarat, joi, că seriozitatea şi competenţa trebuie să fie pilonii pe care se construieşte viitoarea guvernare.

Parlamentarul a precizat că odată cu adoptarea moţiunii de cenzură se încheie un ciclu început cu referendumul pentru justiţie şi alegerile europarlamentare.

De fapt, astăzi a câştigat Ŕomânia. Se încheie un ciclu care a început la referendumul pentru Justiţie, a continuat apoi la alegerile europarlamentare, în 26 mai 2019, când românii au arătat clar că nu mai vor PSD, nu mai vor Guvernul Dăncilă. Cel mai slab din ultimii 30 de ani, care a călcat totul în picioare, a guvernat haotic şi doar pentru atingerea unor scopuri meschine. A vrut sa subjuge Justiţia, să îndepărteze România de partenerii euroatlantici, a făcut economia praf. Este nevoie de multă muncă pentru a reclădi o economie în derivă şi o ţară cu instituţii publice excesiv politizate. Competenţa şi responsabilitatea trebuie să fie pilonii pe care se va construi viitoarea guvernare, care să le redea românilor speranţa că pot trăi într-o ţară unde sunt respectaţi şi contează, a declarat senatorul Eugen Ţapu.

Senatorul liberal a spus că era de aşteptat ca Guvernul Dăncilă să pice, după toate gafele care s-au ţinut lanţ în toţi aceşti trei ani şi după crasa incompetenţă de care PSD a dat dovadă.

Este suficient să ne gândim că s-au schimbat aproape 80 de miniştri şi vom avea o imagine clară asupra lipsei de coerenţă, a lipsei programelor şi politicilor publice. În 3 ani, România s-a remarcat doar prin indicatorii negativi obţinuţi în plan european, prin cea mai mare inflaţie, prin locuri codaşe în clasamentele privind creşterea economiei, educaţia sau sănătatea, a mai spus viceliderul de grup al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel