EXCLUSIV  Secrete Realitatea TV. Gușă: De ce a plecat Prigoană. Totul despre televiziune

Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV a dezvăluit la DCNEWS Live câteva secrete din interiorul televiziunii sale.

Cozmin Gușă povestește cum s-a fondat Realitatea TV și de ce a plecat Silviu Prigoană din televiziune după ce a fondat-o.

Statul subteran a considerat că Realitatea TV este ceva ce îi aparține pentru că avea tot timpul argumente asupra patronilor, care fie erau pe bază de șantaj, fie pe bază de argumente. Singurul care nu a putut să tie târnosit de către acest stat paralel care încă nu exista a fost Prigoană, care a înființat Realitatea TV împreună cu mine în 2001. Prigoană a venit să întrebe ce face dacă face o televiziune și i-am zis să facă o televiziune cât mai anti-putere, cât mai critică, un CNN românesc și i-am dat numele Realitatea...Cum au trecut vremurile, mi-a propus să fiu acționar, având în vedere contribuția mea, i-am zis că nu vin pentru că sunt politician, iar el să critice dacă vrea și noi răspundem. Prigoană nu a rezistat, a trebuit să predea televiziunea înainte de 2004, după un scurt timp a ajuns la Vântu și odată ce a ajuns la Vântu s-a născut și relația mea cu el care avea vechime de ceva luni.  Cu ajutorul lui Vântu, am putut să jucăm în 2004 și să aibă voce și Băsescu și eu și așa s-au câștigat alegerile în 2004 cu ajutorul Realității..

Am vrut epoca lui Băsescu pentru că mi-era frică de ce se construia în jurul lui Adrian Năstase., a povestit Cozmin Gușă la DCNews.

Vezi toate informațiile AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel