EXCLUSIV  Scenariu despre Guvern dacă ajunge Diaconu președintele României: NICIODATĂ! - video

Mircea Diaconu / foto AGERPRES
Mircea Diaconu / foto AGERPRES

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidențiale, susținut însă de Pro România și ALDE, a fost întrebat de schimbarea Guvernului la DCNEWS.

Întrebat, în cazul în care va fi ales președintele României în urma alegerilor din noiembrie, va cere schimbarea Guvernului, a răspuns hotărât: „Niciodată!"

„Președintele trebuie să vină apolitic, nepartizan. Nu trebuie să țină partea niciuneia dintre părțile politice. Are un singur partener: cetățeanul, votantul, doctrina. Președintele nu trebuie să intervină în acest spațiu", a spus, ulterior, Mircea Diaconu.

„Mă închin și zic chiar oamenii aceștia nu citesc niște cuvinte din Constituție, chiar nu înțeleg ce scrie acolo... când îi văd candidând pachet. Mi-a zis și mie un prieten: ca să-ți sporești șansele, pune pe cineva să fie prim-ministru. Tu președinte, el prim-ministru. Cum o să știe președintele cine va fi prim-ministru? De unde să știe cine rezultă din alegeri, cine formează o posibilă majoritate?", a mai spus Mircea Diaconu în cadrul interviului acordat DCNEWS.

Mircea Diaconu, interviu DCNEWS, declarații complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel