Romeo Stavarache, decizie Curtea de Apel Târgu Mureş

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Curtea de Apel Târgu Mureş urmează să se pronunţe, joi, 12 octombrie, în dosarul fostului primar al Bacăului, Romeo Stavarache. Aesta este judecat pentru săvârşirea mai multor fapte de luare de mită.

Romeo Stavarache şi oamenii de afaceri Liviu Vasile Cenuşă şi Liviu Goian, condamnaţi în primă instanţă pentru infracţiuni de corupţie, se află sub control judiciar. În luna iulie 2016, fostul primar al Bacăului, timp de trei mandate, Romeo Stavarache a fost condamnat în primă instanţă de Tribunalul Bacău la şase ani de închisoare cu executare şi cinci ani pedeapsă complementară prin interzicerea unor drepturi civile, în dosarul în care era acuzat de săvârşirea mai multor fapte de luare de mită. În acelaşi dosar, doi oameni de afaceri din Bacău, Liviu Goian şi Liviu Vasile Cenuşă, au fost condamnaţi la câte trei ani închisoare cu executare şi trei ani pedeapsă complementară prin interzicerea unor drepturi civile, la aceeaşi pedeapsă fiind condamnat şi Constantin Apostol, fost director general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est.

[citeste si]

Instanţa a dispus confiscarea de la Stavarache, Goian şi Cenuşă a sumelor de 810.670 lei şi 1.259.789,03 lei primite ilegal iar pentru acelaşi motiv, de la Stavarache şi Apostol, a 100.000 de lei, notează Agerpres. Dosarul în care se judecă apelul în acest caz a fost strămutat la Curtea de Apel Târgu Mureş.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel