Remus Rădoi, despre relația cu interlopii din Caracal: Au vrut să îmi suprime viaţa!

Ema Apostu / 15 aug 2019 / 22:05 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Remus Rădoi a explicat de ce în presă a fost numit interlop și care sunt legăturile sale cu grupările infracționale din Caracal.

"Nu am fost niciodată nici măcar suspectat de a face parte din vreo grupare infracţională, nu am cazier. Niciun angajat de la firmele noastre nu poate avea cazier. Nu poţi obţine atestatul de pază dacă ai o pată în cazier. Noi facem raportări periodice cu privire la activitatea noastră. Noi periodic luăm un aviz de la SRI pentru a continua activitatea. Mai mult, eu am fost cel care m-am poziţionat la polul opus faţă de aceste grupări şi am dus o luptă acerbă cu ele, fiind atacat pe stradă.

Poliţia a venit, a stat 30 de minute, în timp ce aceştia aruncau cu pietre şi atacau cu săbii. Ba, mai mult, cu o maşină au vrut să îmi suprime viaţa. S-a finalizat dosarul cu şase arestări. Au fost arestați pe o perioadă de trei ani cei care m-au atacat. Ulterior, în presă a fost dat că a fost o luptă între două grupări. Nu s-a spus că a fost vorba de o firmă de pază. Nici Poliţia nu a dezminţit să spună că firma de pază din cauză că lucra cu serviciile şi cu dumnealor era atât de blamată şi contestată", a explicat Remus Rădoi în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27