Reguli în PNL: Cine apare pe sticlă

PNL a fixat noi reguli în ceea ce privește comunicarea membrilor săi în spațiul public.

Astfel, liberalii care sunt invitați la emisiuni televizate ar trebui să accepte invitațiile doar după ce primesc acordul lui Ionuț Stroe sau al Adrianei Săftoiu. Cei care nu respectă noile reguli nu vor mai avea deloc voie să participe la emisiuni.

Ionuț Stroie, purtător de cuvînt al partidului, a susținut că nimeni nu vrea să cenzureze pe nimeni și că este normal pentru un mare partid să stabilească o serie de reguli pentru eficientizarea comunicării.

"Sunt măsuri pe care orice partid serios ar trebui să le ia pentru a îmbunătăți comunicarea, pentru a fi cât mai eficienți și pentru a avea impactul dorit pe mesajele trimise. 

Nimeni nu-și propune să cenzureze exprimarea în PNL, cum nimeni nu impune sancțiuni. Noi ne ocupăm de a realiza acea exactitate în transmiterea mesajelor. Orice organizație politică sau de altă natură are priorități în comunicare ori o ideologie pe care încearcă să o transpună în comunicarea publică. Nu ne propunem a elimina de pe TV pe nimeni”, a declarat liberalul pentru B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel