Record de încasări pentru ”Wonder Woman”, decisă de a salva lumea de catastrofe

După primul weekend în Statele Unite, Wonder Woman s-a situat pe prima poziție a box-office-ului, depășind pragul de 100 de milioane de dolari.

După primul weekend în Statele Unite, Wonder Woman s-a situat pe prima poziție a box-office-ului, depășind pragul de 100 de milioane de dolari.

Wonder Woman este oficial super eroina box office-ului românesc. Unul dintre cele mai apreciate şi aşteptate filme, Wonder Woman, o aventură epică regizată de Patty Jenkins, s-a poziţionat cu încredere în fruntea box office-ului românesc, cu încasări în valoare de peste 1.290.118 şi un număr de 56.778 spectatori, cifrele fiind în continuă creştere.      

(w670)

Producţia Warner Bros. care o prezintă pe Gal Gadot în interpretarea Dianei Prince/ Wonder Woman şi Chris Pine în rolul aliatului ei, Steve Trevor, marchează primul film de lungmetraj dedicat în exclusivitate legendarei super eroine şi prima aventură cu un personaj feminin care prinde viaţă pe marele ecran în era modernă.

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prințesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar  când un pilot american se prăbușește pe țărmul insulei și le povestește amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă,  Diana decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această amenințare. Luptând alături de omenire într-un război menit să pună capăt oricăror alte războaie, Diana își va descoperi marile puteri... și adevăratul destin.

(w670)

După ultimele încasări, eroina are șansa de a ajunge în Noaptea Oscarurilor. Sâmbătă sera, după cum scrie Hollywood Reporter, a fost o proiecție specială la Samuel Goldwyn Theatre din Los Angeles, cu mare afluență de public. Apariția regizoarei Patty Jenkins a fost aclamată frenetic.

Viitorul justiţiei începe cu ea! Gal Gadot revine pe marile ecrane în rolul super-eroinei DC Comics cu putere, curaj, graţie şi o apariţie care taie respiraţia.

Pelicula Femeia fantastică este un film care în Statele Unite a reuşit să obţină 95% păreri favorabile pe Rotten Tomatoes, site-ul american al criticilor profesionişti.

(w670)

Putere, grație, înțelepciune și minune: calități înălțătoare care descriu unul dintre cei mai mari supereroi din toate timpurile, cunoscut sub numele de Wonder Woman. Arhetip venerat și solid al universului DC, un sistem universal al puterii și egalității pentru mai bine de 75 de ani – cum și când a apărut această super-eroină și de ce a devenit bunăstarea omenirii atât de importantă pentru ea?

(w670)

Impresionantul traseu al acestei eroine, regizat de Patty Jenkins, ne dezvăluie mult așteptata poveste despre origini a Dianei, singurul copil al lui Themyscira, o insulă secretă făcută cadou oamenilor ei de însuși regele zeilor – Zeus. Aparținând lumii amazoanelor, Diana s-a pregătit toată viața sa pentru luptă. Dar pentru a deveni o adevărată războinică, ea va trebui să-și folosească curajul convingerilor sale – și un arsenal precum niciun altul – pe cel mai groaznic câmp de luptă din istoria omenirii.

(w670)

„E timpul perfect pentru a o aduce pe Wonder Woman pe marile ecrane,” mărturiseşte Jenkins. „Fanii așteaptă de multă vreme acest film, dar cred că și cei care nu sunt deja fani ai eroinei sunt pregătiți pentru un film Wonder Woman. Supereroii au jucat un rol important în viața multor oameni; e fantezia aceea: «Cum ar fi dacă eu aș fi atât de puternic și de grozav, dacă aș putea să am parte de aventuri atât de palpitante și să fiu eroic?» Se aplică și în cazul meu. Aveam șapte ani când am citit prima oară o bandă desenată cu Superman, mi-a dat lumea peste cap pentru că mă simțeam precum Superman. Personajul suprindea perfect crezul meu de atunci, pe care-l mențin și acum: că există în fiecare om un colțișor care-l îndeamnă să vrea să schimbe lumea în mai bine.”

Gal Gadot joacă rolul principal în Wonder Woman, un film impresionant de acțiune și aventură, regizat de Patty Jenkins (Monstru, serialul AMC The Killing), care odată cu premiera sa cinematografică din 2 iunie, devine primul film dedicat în întregime super-eroinei DC.

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prințesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar  când un pilot american se prăbușește pe țărmul insulei și le povestește amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, Diana decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această amenințare. Luptând alături de omenire într-un război menit să pună capăt oricăror alte războaie, Diana își va descoperi marile puteri... și adevăratul destin.

Alături de Gadot, din distribuția internațională a peliculei au mai făcut parte Chris Pine (filmele Star Trek), Robin Wright (Fata cu un dragon tatuat, serialul Netflix Culisele puterii), Danny Huston (Înfruntarea titanilor, X-Men de la Origini: Wolverine), David Thewlis (filmele Harry Potter, Teoria întregului), Connie Nielsen (serialul The Following, Gladiatorul), Elena Anaya (Pielea în care trăiesc), Ewen Bremner (T2 Trainspotting, Expresul zăpezii), Lucy Davis (Lupta cu zombi, serialul Better Things), Lisa Loven Kongsli (viitorul Ashes in the Snow), Saïd Taghmaoui (Țeapă în stil american) și Eugene Brave Rock (serialul Hell on Wheels).

Patty Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de Allan Heinberg, povestea fiind creată de Zack Snyder, Allan Heinberg și Jason Fuchs, pe baza personajelor din benzile desenate DC. Wonder Woman a fost creată de William Moulton Marston.

(w670)

Din echipa de creație condusă de Jenkins au făcut parte directorul de imagine Matthew Jensen (Cronici, Fantastic 4, serialul HBO Urzeala tronurilor), scenografa Aline Bonetto, nominalizată la Premiile Oscar (Amélie, O logodnă foarte lungă), editorul de imagine Martin Walsh, laureat al Premiului Oscar (Chicago, Jack Ryan: Agentul din umbră), designerul de costume Lindy Hemming, laureată a Premiului Oscar (trilogia Cavalerul negru, Topsy-Turvy) și supervizorul efectelor vizuale Bill Westenhofer, laureat al Premiului Oscar (Viața lui Pi, Busola de aur). Muzica a fost compusă de Rupert Gregson-Williams (Fără armă în linia întâi, Legenda lui Tarzan).

La fel ca regizorul, starul Gal Gadot afirma: „Ceea ce m-a atras pe mine cel mai mult la acest personaj este complexitatea, Wonder Woman având nenumărate laturi care trăiesc armonios înlăuntrul ei. Și pentru că asta e prima oară când e spusă povestea sa pe marile ecrane, eu și Patty am purtat multe discuții creative despre ea. În benzile desenate, e cea mai tare războinică, dar ea poate fi în același timp vulnerabilă, sensibilă, încrezătoare și confuză... toate deodată. Ea nu-și ascunde niciodată inteligența sau emoțiile.”

Deși creatorul William Moulton Marston le-a făcut cititorilor cunoștință cu Wonder Woman în mijlocul celui de-al Doilea Război Mondial, acțiunea peliculei se desfășoară în 1918, spre sfârșitul Primului Război Mondial. Charles Roven explică motivul pentru care producătorii au schimbat coordonatele temporale ale poveștii, spunând: „Plasarea acestui personaj feminin impresionant, care provine dintr-o rasă de femei la fel de independente și puternice, într-o perioadă în care înmugurea mișcarea sufragetelor a fost principalul motiv. În al doilea rând, dintr-o perspectivă vizuală, subtilitățile acelor vremuri portretizează mai bine adevăratele orori produse de războiul modern. A fost prima oară când luptele nu s-au mai purtat la o distanță mică, față în față, nu mai trebuia să fii relativ aproape pentru a împușca pe cineva, nu mai trebuia să-ți înfrunți direct adversarul. Din contră, luptele se duceau de la o distanță mare. Puteai să bombardezi un loc fără să ai habar cum arăta dușmanul tău, fără să știi pe cine omorai. A devenit mai ușor să ucizi. Am vrut această dinamică nouă a războiului să fie proaspătă pentru personajul nostru, Wonder Woman, deoarece ea e obișnuită ca războinicii să fie oameni pe care-i admiri, dar acum, ea se confruntă cu un război unde nu există eroi, fiindcă nu poți fi un erou dacă nu știi cu cine te lupți.”

„Fiecare supererou are propriile puncte forte,” afirmă Jenkins, „dar cred că cele mai frumoase aspecte la Wonder Woman sunt bunătatea, amabilitatea și duioșia de care dă dovadă. Dar niciuna din aceste trăsături nu neutralizează puterea ei, ci o intensifică!”

(w670)

„Când facem cunoștință cu Diana, ea e o fetiță curioasă, foarte curajoasă dar și impertinentă, cam obraznică,” zâmbește Gadot. „Ea admiră războinicele amazoane din jurul ei și vrea să fie ca ele, să lupte. Cu toate aceastea, mama Dianei, regina Hippolyta, e foarte protectoare când vine vorba de fetița ei, pe care nu o lasă să se antreneze. Dar Diana are o anumită sclipire, un foc în priviri. E clar că va obține ce-și dorește, că va face în așa fel încât să-i iasă planurile.”

Debutanta Lilly Aspell o întruchipează pe Diana, varianta de 8 ani, iar Emily Carey pe cea de la 12 ani, înainte ca Gadot să preia rolul Dianei adulte. „Ambele fetițe au făcut o treabă fantastică portretizând-o pe Diana în copilărie,” spune Gadot, „oferind astfel publicului informații despre cât de hotărâtă era Diana de la început. Cred că aceste scene ajută mult publicul să o înțeleagă pe Diana cea adultă.”

Agera și determinata Diana știe din instinct că locul ei e printre războinicele de pe insulă și nu poate fi convinsă să renunțe la această idee – dovedind astfel că ea este, într-adevăr, fiica mamei sale. Hippolyta nu a moștenit tronul, ci l-a obținut datorită valorii sale.

Connie Nielsen, cea mai regală dintre amazoane, afirmă: „Hippolyta este foarte curajoasă. Dreptatea și adevărul sunt cele mai importante în sistemul său de valori. Ea își crește fiica astfel încât și Diana să gândească la fel când va fi mare.”

Cu toate acestea, există un adevăr pe care Hippolyta îl acceptă cu scepticism la început: destinul Dianei este să devină o mare luptătoare. Ea nu vrea ca Diana să se lupte. Știe ce înseamnă să mergi cu adevărat la război, deci e clar că nu-și dorește această soartă pentru fiica sa. Dar Diana vrea să fie ca mama ei și ca mătușa sa, generalul Antiope, cea mai mare războinică amazoană dintre toate. Colac peste pupăză, Antiope contestă fățiș refuzul surorii sale de a-i permite să o antreneze pe Diana. Așa că generalul începe să o pregătească pe nepoata sa în secret.


Robin Wright este dispusă să-și înfrunte regina. „Motivele lui Antiope sunt practice și curate”.

Comentând abordarea din film a acestui personaj cunoscut, Chris Pine observă: „Ares e descrierea clasică a masculinității de la începutul secolului al XX-lea. E aspru și șmecher. E capabil să râdă de propria persoană și e realist, fără să fie însă virtuos. E romantic fără să fie siropos. Își ia misiunea în serios și vrea să-și facă datoria față de țară, dar nu e obligat să fie pe placul tuturor. E un rebel grozav.”

Văzându-se pus în fața faptului împlinit – el a aterizat în mijlocul unei insule populate de femei războinice – Steve le tratează cu respect deși e foarte confuz în privința lor. Și în ciuda protestelor sale, el își dezvăluie statutul de spion și își explică misiunea în detaliu în fața consiliului amazoanelor, mulțumită Lasoului Hestiei sau, după cum mai e cunoscut, Lasoul Adevărului.

Diana a fost crescută cu povești despre Ares, zeul războiului care i-a corupt pe oameni, și despre responsabilitatea amazoanelor de a-l distruge, deoarece misiunea lor este să aducă pace și dragoste omenirii. Amazoanele sunt, îi va spunea ea lui Steve, podul către înțelegerea dintre toți oamenii.

„Regina Hippolyta a mai trecut prin situația asta,” explică Jenkins. „Istoria a învățat-o că poate omenirea nu merită salvată sau, cel puțin, nu merită să mori pentru ea. Dar Diana încă e tânără; ea posedă onestitatea tinereții, care te face să gândești că al tău crez este mai pur și mai incredibil decât tot ce au știut vreodată părinții tăi.”

Zack Snyder spune că perspectiva critică a lui Steve cu privire la Diana este importantă pentru poveste deoarece „trebuie să o putem vedea pe Wonder Woman prin ochii publicului. Într-un fel, Steve reprezintă statu-quoul, iar el trebuie să fie schimbat de Wonder Woman așa cum, sperăm, vom fi schimbați și noi. El trebuie să înceapă să vadă lumea prin ochii ei.”

„Ceea ce-l învață Diana pe Steve Trevor – acest bărbat care a văzut cele mai urâte aspecte ale lumii – este că mai există încă loc pentru idealism.”


Lucy Davis interpretează un îndrăzneț personaj care, precum multe alte femei din acea epocă, poate lupta doar folosindu-se de principiile sale. În ciuda restricțiilor de care trebuie să țină cont femeile din acea eră, Davis a apreciat saltul în timp. „Când eram tânără, adoram orele de istorie, mai ales cele despre Primul Război Mondial, deci când am aflat că acțiunea acestui film va fi plasată în acea perioadă, m-am entuziasmat foarte tare. N-a trecut mult și m-am trezit filmând la Londra, cu trăsuri și mașini din 1918 pe străzi, iar oamenii erau toți îmbrăcați în haine de epocă. Nu era nimic modern la vedere, iar asta mi s-a părut fabulos. Magic!”

Jucat de respectatul actor britanic David Thewlis, distinsul Sir Patrick este superiorul lui Steve, care-i interzice căpitanului să întreprindă vreo acțiune care ar putea periclita viitorul armistițiu pe care el și colegii lui îl negociază din greu, cu speranța de a pune capăt războiului.


Elena Anaya, joacă rolul chimistei: „Dr. Maru urăște persoanele slabe și urăște să fie slabă. Și adoră slujba, mariajul dintre știință și război, atât de mult, încât aceasta pare să o distreze. Ea ar putea să lucreze zi și noapte, concentrându-se exclusiv asupra inventării unor formule noi care să permită distrugerea omenirii.” Actorul Danny Huston îi dă viață formidabilului personaj negativ al poveștii, generalul Ludendorff – un adevărat maniac. Huston spune despre personajul său întunecat: „Ludendorff e înarmat cu o dorință infailibilă, constantă, încăpățânată și categorică: aceea de a câștiga. Îi lipsește complet compasiunea față de alți oameni și e mai mult decât dispus să sufere pierderi mari pentru a-și asigura victoria. Așa că e o forță destul de puternică cu care să te pui.”


Wonder Woman este un film și o călătorie, deoarece pleci din paradisul extraordinar, cu a sa cultură greacă, în Londra de la începutul secolului al XX-lea – o societate care merge înainte datorită invențiilor și întreprinderilor și afacerilor, iar apoi în Belgia răvășită de război.

Pentru a da un aer de epocă veritabil fotografiei cu Wonder Woman, Steve Trevor și echipa lor la Veld, Stephen Berkman a reînnoit o tehnică cunoscută sub numele de proces cu colodiu umed, inventată în Marea Britanie în 1851.

Gal Gadot în rolul lui Wonder Woman a apărut pentru prima oară în Batman vs. Superman: Zorii dreptății, purtând armura creată de Michael Wilkinson. Era important ca în acest film, super-eroina să-și păstreze intacte elementele principale din armură, brâu și fustă, astfel încât designerul de costume Lindy Hemming a schimbat foarte puține la ținuta lui Wonder Woman. Ea a amplificat nuanțele de roșu, albastru și auriu, deși toate sunt în continuare mai estompate decât în versiunea din benzile desenate.

Ridicată la rangul de Ucigaș al zeilor – un dar oferit de Zeus amazoanelor – sabia lui Wonder Woman trebuia să arate supranaturală, dar credibilă, să poată fi folosită de un războinic din rasa umană, o amazoană în acest caz. Lama a fost creată din aluminiu acoperit cu vinil printat, aceasta fiind apoi supusă unei băi cu acizi, pentru a crea senzația de vechime. Mânerul a fost sculptat de mână și trecut prin rășină epoxidică și pudră de metal, care e de fapt metal măcinat până la stadiul de praf fin, utilizat apoi pentru crearea unui metal fluid rece.

Pentru Hemming, una dintre cele mai mari provocări în materie de design pentru acest film a fost să le facă pe locuitoarele din Themyscira să pară atât puternice, cât și feminine, dar și copleșitoare. Pentru a facilita scenele de luptă, armura amazoanelor necesita o anumită flexibilitate.

Jenkins a apelat la compozitorul Rupert Gregson-Williams pentru a imprima muzicii calitățile personajului principal al filmului. „Eu și Patty am lucrat împreună pentru a găsi temele muzicale potrivite. Compozitorul a integrat o serie variată de instrumente în coloana sonoră. „Am folosit un hibrid între orchestră, tobe tribale și interpretări vocale pentru Themyscira, iar pe măsură ce Diana creștea, am introdus violoncelul electric și mai multe instrumente electronice. Până la sfârșitul filmului, inclusesem o orchestră, un cor complet, instrumente de percuție și o paletă largă de muzică electronică, pentru a exprima gama completă de emoții.”


Gal Gadot (Diana/Wonder Woman) este unul dintre cele mai active talente de la Hollywood, unde începe să iasă din ce în ce mai mult în evidență. Ea a debutat în rolul Dianei/Wonder Woman anul trecut, în blockbuster-ul „Batman vs. Superman: Zorii dreptății”. În luna noiembrie a acestui an, actrița își va relua rolul în primul film „Justice League”.

În 2010, Gadot a apărut în filmul de acțiune și aventură „Întâlnire explozivă”, alături de Tom Cruise și Cameron Diaz. În 2016, Gadot a mai apărut în „Triple 9: Codul străzii”, o dramă regizată de John Hillcoat, despre un echipaj de polițiști corupți care sunt șantajați de mafia rusească și obligați să pună la cale un jaf imposibil; filmul de acțiune „Criminal, în regia lui Ariel Vromen, o peliculă despre un condamnat periculos care primește abilitățile și amintirile unui agent CIA decedat, din distribuția căreia au mai făcut parte Ryan Reynolds, Kevin Costner și Gary Oldman, și comedia „Spionii din vecini”, alături de Jon Hamm, Isla Fisher și Zach Galifianakis.

Născută la Tel Aviv, în Israel, Gadot a obținut tilul de Miss Israel și și-a reprezentat țara la concursul de frumusețe Miss Universe, în 2004. La scurt timp, ea și-a început cariera actoricească, jucând rolul principal în serialul dramă israelian „Bubot” („Dolls”).


Chris Pine (Steve Trevor) este, în prezent, unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood. Urmând să apară în curând într-o serie de filme importante, CV-ul său este foarte bogat, dar și versatil.

Pine a putut fi cel mai recent urmărit în aclamata dramă „Cu orice preț”, alături de Jeff Bridges și Ben Foster, peliculă care a primit nominalizări la premiile Oscar și Critics’ Choice, dar și la Globurile de Aur, la categoria „Cel mai bun film”. Recent, actorul a mai apărut în filmele „Star Trek. Dincolo de infinit”, cea de-a treia parte a popularei francize, în care i-a dat viață din nou căpitanului James T. Kirk din „Star Trek: Un nou început” și „Star Trek În Întuneric”; tulburătoarea dramă „Furtună extremă”, inspirată din povestea adevărată a celei mai periculoase misiuni de salvare inițiate de Paza de Coastă.

În 2013, el a primit prestigiosul premiu „Starul Anului” la galele anuale CinemaCon. Pine a absolvit studiile la Universitatea Berkeley din California. Părinții săi sunt actorii Gwyne Gilford și Robert Pine, iar răposata sa bunică, Anne Gwyne, a fost o actriță de film în anii ’30 și ’40.


Robin Wright (Antiope) este o filantroapă și o actriță premiată la diferite gale, care-și lasă amprenta de neuitat asupra Hollywoodului. Ea poate fi urmărită în prezent în aclamatul serial Netflix „Culisele puterii”, alături de Kevin Spacey. Wright se va întoarce pe marile ecrane în viitorul „Vânătorul de recompense 2049”. Ea primește constant laude pentru diferitele personaje pe care le joacă. În 2010, Wright a fost lăudată de critici pentru rolul din captivanta dramă „Complicele”, în regia lui Robert Redford. În 2009, actrița a fost apreciată pentru maniera în care i-a dat viață personajului Pippa Lee în „Viețile secrete ale Pippei Lee”, film regizat de Rebecca Miller. În același an, Wright a apărut în pelicula clasică „O poveste de Crăciun”, regizată de Robert Zemeckis.

Actrița a devenit foarte apreciată de-a lungul anilor, datorită rolurilor sale. Ea a fost onorată cu un tribut pentru întreaga carieră la cea de-a 35-a ediție a Festivalului de Film American Deauville.

Recent, actrița a putut fi urmărită în filmele „Everest”, „Vânătoarea de spioni”, alături de răposatul Phillip Seymour Hoffman, și „Congresul”.


Danny Huston (Ludendorff) are o carieră legendară atât în fața, cât și în spatele camerelor. În prezent, el poate fi urmărit în filmul pe care l-a regizat singur, „The Last Photograph”. Huston a finalizat recent filmările pentru serialul Netflix „Paranoid”, fiind în prezent în etapa de producție a peliculei „Game Night”, în care va apărea alături de Rachel McAdams, dar și a peliculei „Stan and Ollie”, regizată de Jon Baird pentru eOne și BBC Films.

Să mai amintim că actorul i-a dat viață lui Whitfield Cook în „Hitchcock” (2012), care spune povestea eforturilor lui Hitchcock pe durata filmărilor la horrorul clasic „Psycho”. Huston a jucat în această peliculă alături de Anthony Hopkins, Helen Mirren, Jessica Biel și Scarlett Johansson.

Tot în 2012, actorul a apărut în „Furia titanilor”, regizat de Jonathan Liebesman, reluându-și rolul de Poseidon din „Înfruntarea titanilor” (2010). În cel de-al doilea film, Huston a jucat alături de Ralph Fiennes și Liam Neeson.


David Thewlis (Sir Patrick) va putea fi urmărit în curând în filmul „The Mercy”, regizat de James Marsh, în care vor mai apărea Rachel Weisz și Colin Firth.

Peliculele în care a jucat Thewlis variază de la pitoreasca și premiata animație „Anomalisa”, în regia lui Charlie Kaufman, sau noua adaptare a piesei „Macbeth”, realizată de Justin Kurzel, Thewlis dându-i viață regelui Duncan, și până la thrillerul cu gangsteri „Gangsteri de legendă”, în regia lui Brian Helgeland, care spune povestea gemenilor Kray, jucați de Tom Hardy.

Thewlis este foarte cunoscut pentru maniera în care i-a dat viață fermecătorului Remus Lupin în franciza „Harry Potter”. Două alte roluri memorabile le-a avut în „Dezgolit”, film regizat de Mike Leigh în care i-a dat viață lui Johnny, filosoful vagabond, și „Marele Lebowski”, aclamatul film în care i-a dat viață artistului Knox Harrington.

Elena Anaya (Dr. Maru) s-a născut la Palencia, în Spania. Moron i-a menționat agentului său talentul excepțional al lui Anaya, care era în căutarea unei tinere care să joace în drama „Africa” (1996). Anaya a mers la audiții, primind ulterior rolul.

Exploziva combinație între inocență și provocare i-a adus actriței o nominalizare la premiile Goya (oferite de Academia Spaniolă), la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar”. Ea a mai primit și un premiu din partea Uniunii Actorilor din Spania la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar”.

De vreme ce faima ei creștea tot mai mult datorită unor roluri precum cele din „Doi tipi duri” (2003), în regia lui Juan Martínez Moreno, și „Vorbește cu ea” (2002), în regia lui Pedro Almodovar, era doar o chestiune de timp până când talentul său ar fi atras atenția regizorilor internaționali. Astfel, în 2004, Stephen Sommers a distribuit-o în rolul celei mai posesive mirese a lui Dracula în „Van Helsing”. Tot în 2004, ea a apărut în comedia de acțiune „Fish Mortul”, în regia lui Charley Stadler, alături de Gary Oldman; apoi, Anaya a jucat în thrillerul „Oase fragile” (2005), în regia lui Jaume Balagueró, și în filmul de aventură „Capitán Alatriste”, în regia lui Agustín Díaz Yanes. În 2007, ea a apărut în „Miguel și William”, în regia lui Inés Paris, și în „Atracție sălbatică”, în regia lui Tom Kalin, alături de Julianne Moore.

În 2010, Pedro Almodovar i-a oferit rolul principal în noul său film, „Pielea în care trăiesc”, în care mai apare Antonio Banderas. Această prestație i-a adus premiu Goya în 2011, la categoria „Cea mai bună actriță”.

 Eugene Brave Rock (Căpetenia) este cunoscut pentru rolurile din „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” (2015) și serialul „Hell on Wheels” (2011).

Brave Rock provine din Confederația Blackfoot iar numele său, Natoiyiipiita, dat de bunica sa Rosie Dayrider, înseamnă Vultur Divin. El este un actor, muzician și cascador împlinit, care a lucrat la diferite filme și piese de teatru încă de la vârsta de 17 ani. Acesta speră că, prin munca sa, va putea să ofere publicului o perspectivă mai cuprinzătoare cu privire la poporul său și cultura sa în întreaga lume.


Patty Jenkins (Regizor) este o scenaristă/regizoare cunoscută pentru pelicula sa de debut, „Monstru”, bazată pe viața criminalei în serie Aileen Wuornos, dar și pentru episodul pilot și episodul final al popularului serial AMC „The Killing”.

Roger Ebert a declarat acest film ca fiind „Cel mai bun film al anului” și „Al treilea cel mai bun film al deceniului”. Institutul American de Film l-a inclus în „Top 10 cele mai bune filme ale anului”. Charlize Theron a adunat toate premiile din acel sezon pentru rolul său din film, inclusiv un premiu Oscar, un Glob de Aur și un premiu SAG, la categoria „Cea mai bună actriță”. Jenkins a obținut și ea numeroase premii și nominalizări, inclusiv premiul Independent Spirit la categoria „Cel mai bun film de debut” în 2004.

Un simbol feminist pentru unii, un exemplu de iubire, înțelepciune și dreptate pentru alții și o războinică curajoasă care luptă alături de bărbați pentru binele omenirii, Wonder Woman e toate acestea și mai mult decât atât. Când facem cunoștință cu ea în film, experiența ei – sau lipsa ei, mai degrabă – i-a aprins în suflet un interes pentru tot ceea ce o înconjoară, dar și o pasiune de a-i ajuta pe cei nevoiași. Ea este foarte compătimitoare și are abilitatea de a observa lumea într-un mod în care ne-ar plăcea tuturor să o facem, cu o curiozitate autentică. Ea luptă pentru bine pentru că în el crede.

Jenkins e de acord cu această idee, adăugând: „Ce bine-ar fi dacă am putea vedea lumea așa cum o vede Diana. Ea observă răul imens, dar poate să privească dincolo de el către un ideal de care omenirea e capabilă: o frumusețe extraordinară. Ea are și puterile unui zeu și o inimă plină de compasiune, iar noi am vrut să-i oferim o poveste bogată, stratificată și distractivă, în care să se poată regăsi oricine. Chiar e o aventură grozavă pe care sper că fanii – vechi și noi – o vor iubi!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel